Howrse

Kasvattelen kaikessa rauhassa Lipizzanhevosia Rising sun -kasvattajanimen alla. Keräilen myös ylimaallisia parhaani mukaan ja saatan oikeaa rahaa peliin pistää synttäri- tai joululahjan nimissä. Muuten pyrin hankkimaan passit sun muut pelin kautta.

En myy hevosiani elleivät ne ole "Muut hevoset"-välilehdessä! Jos tarjoatte hevosista, jättäkää suoiolla pilkkahinnat pois.
Joskus minulta eksyy myyntiin myös lipizzoja, jos olen käyttänyt hedelmällisyyden sauvaa. Leikitän ja ratsutan hevoset aina kahden vuoden ikään, jolloin niiden koulutus alkaa. Ne saavat taitoihinsa nähden parhaat tallit ja sen vuoksi pyydänkin niistä yleensä vähintään yhden passin. Jos sinulla ei ole mahdollisuuksia passeihin, voimme joko neuvotella MP-esineillä, vaihtaa mahdollisesti yksisarviseen, jota minulla ei ole tai yksinkertaisesti lisätä passin hinnan equuksiin.

Minulta voi tulla pyytämään yksisarvisvarsoja roduista andalusialainen, vuonohevonen, trakhener, friisiläinen, knabsi, akhaltek, irlannincob ja arabialainen. Hevoset eivät välttämättä ole kovinkaan hyviä, sillä en kasvata yksisarvisia päätoimisesti. Pyrin kuitenkin olemaan reilu hinnoissa ja ne ovat aina keskusteltavissa! Pyrin myös parhaani mukaan bluppaamaan hevoset ennen astutuksia!
Minä

Ruudun takana istuskelee vuonna -97 syntynyt henkilö. Howrsen lisäksi roolipelaan ahkerasti Uudessa Legendassa ja olen myös mukana Uhrilehto-nimisessä paikassa. Suosittelen näitä kahta paikkaa kyseistä harrastusta harrastaville :) Roolipelaamisen lisäksi harrastan kirjoittamista ja haavena olisi oma kirja tai jopa kirjasarja.

Voit pyytää minua kaveriksesi, jos karmasi on 8 tai enemmän, hyväksyn ne kaikki! Voitte myös tulla juttelemaan kanssani, jos haluatte. Minulta voi pyytää apua Howrseen liittyen tai voit tulla juttelemaan esim. animesta.



TOP5-listauksia.

Anime

Sarjat

Ja tähän vielä muutama stampit DeviantArtista!

ea4a3915a8c65bedbcf13ca3b0952013.png  stamp___laeppavika_by_taibu_chan-d6zk5nl  raumoogle_stamp_by_hoitaja-d4ilhvb.png nagareboshi_gin_stamp_by_marauderwolf93-   550f8d02e4d1834a6975e4ab8b3296af-d4vp9cr  dracule_hawk_eyes_mihawk_stamp_by_moreno  edward_elric_stamp_by_uiopuiop-d7b0nxn.g  fairy_tail_stamp__by_bickslowft-d9e96ed.
Muuta sälää

Myyn MP-esineitä.

Muistakaa käydä onnittelemassa Topaasiani!

Onnittelet? Onnittelen takaisin! Jos en onnittelekaan, heitäppä viestiä niin asia korjaantuu!

Arpajaisten sattuessa vaihdan arpoja!

Autan myös muissa tapahtumissa, jos auttaminen vain suinkin on mahdollista.