Olen aikuispelaaja palailemassa 2022-2024 pelitauolta. Alunperin aloitin pelailun noin 2010, mutta vanhat käyttäjät ovat poistuneet kiinnostuksen / motivaation loputtua. Ennen olen kasvattanut Tennesseenwalkereita, Nokotoja ja American Bashkir Curlyja aijemmilla käyttäjilläni. Nyt kasvattelen ja kilpuutan hevosia omaksi ilokseni, mutta tulevaisuudessa ehkä tavoitteellisemmin.

Kasvatustilat:

Guillemot's:
Ei Howrsea ilman Tennesseenwalker kasvatusta <3 Aloitin pelin Walker kasvatuksella kasvattajanimellä Guillemot's Tennessees  aloitellessani peliä uudestaan vuonna 2019. Walker kasvatus nyt tosin tauolla kun muita projekteja alkaa olla jo useampi, mutta tarkoitus palailla tämänkin rodun pariin.

Hunting Souls:
Kasvatan Mustangeja ja yksisarvis mustangeja nimellä Hunting Souls (2020), mutta tämä myös tauolla muiden projektien vuoksi :D

Projektit:
Tältä tilalta löytyy aktiiviset pienemmät / alulla olevat / miksi ei / voisin kokeilla kasvatusprojektit.
Esim: Usvanummelan Suomenhevoset (2021), joita pienimuotoisesti kasvatan.

Shiny Bird's:
Shiny Bird's (2021) Akhaltekehevosten kasvatus on tavoitteellisin projektini ja siihen olen käyttänyt eniten aikaa. Olen pikku hiljaa siirtynyt ensimmäisistä 4000gp Tekeistäni eteenpäin ja tällä hetkellä omista kasvateista olen saanut noin 18400gp varsoja.

Kilpurit <3
Tällä kasvatustilalla on hevoset joita kilpailutan aktiivisesti tai jotka aloittelevat kilpauraa. Suurin osa on kasvatuksesta poistuneita hevosia ja osa on ollut menossa mukana jo monta vuotta tehden vain kilpa hommia,

Muut hevoset:
Keräily heppoja, tunnearvollisia, kasvatuksesta jo poistuneita ja mahdollisesti myyntiin tulevia hevosia ja aaseja. Myös pieniä tauolla olevia kasvatusprojekteja.


Hevosistani voi pyytää astutustarjouksia, joita hyväksyn harkinnan mukaan.

1. Suosiossa 29.4.2024 <3