Olen 26-vuotias nainen Hyvinkäältä, Etelä-Suomesta. Oikeassa elämässä harrastan ratsastusta (pääasiassa kaverillani Levälän Tallilla Juva-cityssä), valokuvausta, piirtämistä, kirjoittamista, roolipelaamista, editointia, lukemista ja koneella oloa. Opiskelen tällä hetkellä eläintenhoitajaksi.

Mutta siinä taisikin olla kaikki tältä erää. Somesta minut löytää yleisesti nickillä Merezone ;)
Howrsea olen pelaillut lähinnä international-servulla ja nyt vasta päädyin pelailemaan myös tänne suomi-servulle. Internationalissa minulla oli kaksi profiilia: Toisessa kasvatin friisiläisiä ja toisessa taas englantilaisia täysverisiä. Täällä päädyin Welshponien kasvatukseen, koska niitä en ole vielä koskaan kokeillut kasvattaa.

Sain tehtyä oman kasvatusnimenkin juuri, joten nyt kaikkien kasvattamieni Welsh-ponien nimen perään on laitettu liite
of Ruusumäki, joka on peräisin hevosekeskuksestani Ruusumäe Siittolasta. Alunperin "keksin" tuollaisen nimen kun nimesin international-servulla hevoskeskukseni Rosehill Meadowsiksi. Siitä kaikki siis lähti, näin lyhyesti selitettynä.

Alhaalta löytyy tällä hetkellä kolme hevoskasvatustilaani. Ensimmäinen kasvatustilani on nimeltään Ruusumäen Siittola *yllätys, yllätys* ja sieltä löydät kaikki Welsh-tammani. Oriasemalta taas löydät kaikki astutuksessa käytettävät Welsh-orit.  Jos jokin niistä kiinnostaa, niin ota minuun vapaasti yhteyttä niin neuvotellaan astutushinnasta. Yliluonnollisissa ovat tietenkin kaikki ylimaalliset hevoseni.
Olin muutaman vuoden tauolla pelaamisesta, mutta nyt aloitan pelaamisen hiukan rauhallisemmalla tahdilla. Katsotaan kuinka se auttaa pelaamisintoni ylläpitämiseen. :D Ennen olin kolmanneksi paras welshien kasvattaja, mutta nyt parin vuoden tauon jälkeen olen hyyyyvin paljon jäljessä gp:n kasvatuksessa XD Ehkä joskus olen taas ylhäällä listoilla, mutta epäilen asiaa hyvin vahvasti.

HP-Ravenclaw.jpg
Which Hogwarts house will you be sorted into?