Moikka! Palailen pikkuhiljaa tauolta, howrsessa olen pelaillut jo monta vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti, en tosi tällä käyttäjällä.
Oikeassa elämässä en hevosten parissa juurikaan touhua, mutta ratsastusta on tullut harrastettua pitkään. 

Pelini

Ennen taukoa kasvattelin suht tavoitteellisesti ainakin lipizzoja. Tällähetkellä tällä uudella käyttäjällä aloittelen hannoverinhevosten kasvatusta ja ja puolivahingossa myös sarvekkaiden lipizzojen kasvatus lähti käyntiin...(näin alussa kasvatustoiminta ja pelailu on resurssien puutteen vuoksi erittäin hidasta...). Myös eri rotuisten ja - väristen hevosten keräily kiinnostaa (ja ehkä joskus tulevaisuudessa kun resursseja löytyy enemmän, myös kultaisten ja hopeisten omppujen...).

Hevosia kasvattelen tällähetkellä näillä kasvatusnimillä:
Holzpferde - saksalaiset ratsuhevoset
All Too Well - Hannoverinhevoset
Sarvet on - sarvekkaat Lipizzat
of wonderlands - kaikki hepat, jotka ei sovi mihinkään muuhun kategoriaan :D

Mulle saa tulla jutskaamaan melkeinpä mistä vaan. Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt ja auttelen tapahtumissa parhaani mukaan jnejne. Hepoista saa myös tulla tarjoamaan, mutta hyvin suurella todennäköisyydellä en myy, ellei ole jo valmiina suorassa tai huutokaupassa. 

Hevoskeskukseni Wildest Dreams on hyvin alkuvaiheessa (yllätys yllätys) ja yritän parannella sitä minkä kerkeän. (Voin myös varailla karsinoita, jos joku nyt sattuu tarvimaan)
Tällä hetkellä hevoskeskuksen karsinat lähinnä omassa käytössä!

Ostan

"Turhia" hevosia 500-1000 eq. Saa laittaa suoraan varttuun ja ostelen sieltä sitten :)


päivitetty 6.5.2024