Ruudun takaa löytyy 21-vuotias liiketalousopiskelija, joka monen mutkan kautta on taas päätynyt tämän pelin pariin. Arki kuluu pääsääntöisesti koulussa ja kirjoja lukiessa. Jos kirjajutut kiinnostaa niin kirjagram löytyy nimellä @pagesofjenna instasta!
Howrsessa matkani alkoi jo vuonna 2011, mutta vasta 2020 aloin "tavoitteellisemmin" pelailemaan. Epäsäännöllisen pelaamisen jälkeen palasin jäädäkseni kesällä 2022. Kasvattelen omaksi ilokseni akhaltekkejä ja aloittelen pientä sivuprojektia kerrybogien parissa. Myös erilaisten kylmäveristen kanssa tulee touhuttua ilman sen erikoisempia tavoitteita. Tekkien kanssa tavoitteena on luoda hyviä kilpureita ja hyvää sukulinjaa "of Roalty Akhaltek"-nimen alle. Kerrybogien kanssa tavoitteita on kaksi. 1. tavoite on kasvattaa vähitellen ponien gp:tä, jotta päästään kiinni kärkisijoihin. 2. Tavoitteena on kasvattaa sarvellisten boggien gp:tä ja kasvattaa tulevaisuudessa tavoitteellisesti nimenomaan sarvellisia boggeja. En kasvata tällä hetkellä yhdessäkään tiimissä! 
Muuta: HYVÄKSYN KAIKKI KAVERI PYYNNÖT! Ostan mielelläni korkealaatuisia hevosia ja keräilyjä! ETSIN:  petohevonen, lisko, lumimies, aave, vampyyri, kurpitsa ja metallielementti! OSTAN MYÖS HALVALLA TURHAKE HEVOSIA!!!! LAITATHAN YV, JOS LAITAT MINULLE HEVOSIA VARATTUUN MYYNTIIN!