TIIMI CABALLOS ESPAÑOLES ETSII UUTTA JÄSENTÄ! VILKAISETHAN TIIMIN SIVUN!

MINÄ
Olen siis 19 -vuotias naispuoleinen henkilö Pohjois-Karjalan alueelta. Nykyään hevosharrastus on jäänyt taka-alalle, mutta sitäkin aktiivisemmaksi olen tullut koiraharrastuksen parissa. Koiraihminen olen pienestä pitäen ollut ja nykyäänkin perheenjäseniltäni löytyy 7 koiraa ja omassa taloudessa asustaa nykyään pieni berninpaimenkoiranpentu. :) Koiraharrastuksista tärkeimpänä ovat näyttelyt ja tietenkin yleinen puuhastelu karvaturrien kanssa.

Olen suuri kauhun ja fantasian ystävä erilaisten sarjojen ja elokuvien osalta. Animea nykyään katselen vähemmän, mutta hyvän sarjan löytyessä tulee sitä seurattua.
HOWRSE
Howrsea pelailen yhä aktiivisesti kasvattaen andalusianhevosia tiimissä Caballos Españoles. Melkein nelivuotisen pelailuni aikana olen ehtinyt kasvattaa pienimuotoisesti yhtä sun toista rotua, mutta andut ovat ainoa rotu johon olen todella kiintynyt.

Juttelen enemmän kuin mielelläni pelaajaystävien kanssa, eli yksityisviestiä saa laittaa rohkeasti. Myös kaveripyyntöjä voi lähettää. =)
Olen siis entinen Luna95. Käyttäjänimeni oli nopeasti päästä keksitty liittyessäni ja myöhemmin mietin että haluaisin itseäni kuvaavamman käyttäjänimen. Nyt kun siitä tuli mahdollista, vaihdoin käyttäjänimeni. :)

OSTAN
- Morfeuksen käsivarsia 2 passia/kpl


Myös vaihdossa morfarit ovat tervetulleita.


Image and video hosting by TinyPic Kiitos Snowhorse12 :)


Image and video hosting by TinyPic
Kiitokset käyttäjälle tinttu8
http://www.rasaint.net/ - Glitter Graphics
http://www.gigaglitters.com/ - Glitter Graphics Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic