HOWRSE♣
- Viestiä saa laittaa jos on jotakin epäselvää tai ihan vain juttelumielessäkin

- En myy hevosiani, ellet tarjoa kunnolla. En myöskään osta hevosia jos yksityisviestillä kysyt, etsin kaikki tarvitsemani hevoset myynneistä tai kasvatan ne itse.

- Tällä hetkellä tärkeimpinä kasvatusprojekteinani pidän aasejani, sekä andalusianhevosia. Ajanpuutteen vuoksi en enää niin aktiivinen ole kasvatuksen osalta, mutta aina silloin tällöin kehitän kyseisiä rotuja eteenpäin. Kasvatan siis listan eliittiaaseja ja eliittianduja tiimissä Caballos Espanoles.


Olen reissussa 10.-17.7. Viesteihin vastaamisessa voi tuona aikana kestää, joten kiirellisissä asioissa otathan yhteyttä toisiin modeihin.

♣MINÄ
Olen 20 -vuotias nainen Pohjois-Karjalan alueelta. Rakkaimmaksi harrastuksekseni on noussut koiraharrastus, eli näyttelyt ja ihan vain oman koiran kanssa puuhastelu. Uutena harrastuksena olen myös aloittanut pakohuoneiden kiertelyn ympäri Suomea. :) Perheenjäsenilläni on yhteensä 8 koiraa ja itseltäni löytyy oma berninpaimenkoira. Katson myös paljon animea ja luen mangaa, joten nämäkin voisi varmasti harrastuksiini lukea mukaan. Lisää saa tulla kysymään halutessaan ja suositella lisää sarjoja. Olen niin paljon animea katsonut, että hyvät ehdotukset ovat aina tarpeen. ;)


Avatareni ja esittelyni kuvat ovat omiani. Kopiointi kielletty!

MUUTA

- Ostan morfeuksen käsivarsia 2passia/kpl.

- Jos sinulla on ylimaallinen Midas, maksan passin jos annat jollekin aasilleni omenan niin, että se saa harmonian pakkauksen. Laitathan viestiä ensin, niin sovitaan mille aasilla harmonian pakkaus olisi tervetullut.
Ostan muutenkin harmonian pakkauksia 1 passin hintaan.

Mikäli jotakuta kiinnostaa mitä animea ja mangaa olen seurannut, voi pyytää linkkiä Myanimelist:iin. :) Listaa en ole hetkeen päivitellyt, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee.