AVATARENI KOPIOIMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Olen toistaiseksi poistanut diplomit sivuiltani. Kiitoksia kaiklle jotka olette niitä tehneet, kaikki ovat tallessa koneellani. :)

MINÄ
Olen siis 19 -vuotias naispuoleinen henkilö Pohjois-Karjalan alueelta. Nykyään hevosharrastus on jäänyt taka-alalle, mutta sitäkin aktiivisemmaksi olen tullut koiraharrastuksen parissa. Koiraihminen olen pienestä pitäen ollut ja nykyäänkin perheenjäseniltäni löytyy 7 koiraa ja omassa taloudessa asustaa nykyään pieni berninpaimenkoiranpentu. :) Koiraharrastuksista tärkeimpänä ovat näyttelyt ja tietenkin yleinen puuhastelu karvaturrien kanssa.

Olen suuri kauhun ja fantasian ystävä erilaisten sarjojen ja elokuvien osalta. Animea nykyään katselen vähemmän, mutta hyvän sarjan löytyessä tulee sitä seurattua.

TIIMI CABALLOS ESPAÑOLES ETSII UUTTA JÄSENTÄ! VILKAISETHAN TIIMIN SIVUN!

HOWRSE
Howrsea pelailen yhä aktiivisesti kasvattaen andalusianhevosia tiimissä Caballos Españoles. Melkein nelivuotisen pelailuni aikana olen ehtinyt kasvattaa pienimuotoisesti yhtä sun toista rotua, mutta andut ovat ainoa rotu johon olen todella kiintynyt. Aasit ovat vähän aikaa sitten tulleet myös mukaan kasvatusprojekteihini ja kasvatankin howrsen eliittiaaseja. Toisinaan voin tarjota myös astutuksia aaseilta, mikäli hinnasta päästään sopuun.

Juttelen enemmän kuin mielelläni pelaajaystävien kanssa, eli yksityisviestiä saa laittaa rohkeasti. Myös kaveripyyntöjä voi lähettää. =)
Olen siis entinen Luna95. Käyttäjänimeni oli nopeasti päästä keksitty liittyessäni ja myöhemmin mietin että haluaisin itseäni kuvaavamman käyttäjänimen. Nyt kun siitä tuli mahdollista, vaihdoin käyttäjänimeni. :)

OSTAN
- Morfeuksen käsivarsia 2 passia/kpl (Päivitetty 14.8.) Kiitos kaikille tulleista tarjouksista, niitä on tullut niin paljon etteivät passini riitä kaikkien ostamiseen. =) Seurailkaa sivua niin tulen ilmoittelemaan milloin tarvitsen lisää.


Myös vaihdossa morfarit ovat tervetulleita.