Hei! 
Minä: Täällä ruudun toisella puolella pelailee vuonna -98 syntynyt tyttö. Harrastan ratsastusta ja valokuvausta sekä minulla on blogi, johon kirjoitan elämästäni ja muista mieltäni painavista asioista.

Howrsessa: Kasvatan arabeja ja shetlanninponeja. Aloitin vasta pelaamaan peliä uudestaan ja laitoin kaikki turhat hevoset myyntiin ja säästin pelkästään muutaman, mutta tästä se hevoskasvatus taas lähtee. Ostin tässä vähän aikaa sitten issikkatamman, joten tässä ajan kuluessa myös kasvatan issikoita. Myös akhaltekinhevosia ja arabialaisia yksisarvisia löytyy silloin tällöin.

Leikitysohjeet: 
•6kk. Majoita varsa hevoskeskukseen, jossa tarjotaan porkkanoita ja jos varsan moraali on vielä alhainen, niin olisi hyvä, jos hevoskeskuksella olisi kohtuulliset niityt. Huolehdi, että varsallasi on energia aina yli 20%, terveys ja moraali on aina yli 90% mielummin enemmänkin, kun laitat varsan nukkumaan.
Huom! Ruokithan varsaa 1,5kg enemmän, mitä pitäisi, koska muuten energia ei riitä! (varsa ei liho tästä) Esim. Jos varsalle pitäisi antaa 3kg heinää niin anna sille 4,5kg heinää  muista tämä 8kk-1,4kk:n iässä)

•8kk. Juota-Hoida-Leikitä 1h-Porkkana-Ruoki-Leikitä 7,30h-Silitä-Nauris

•10kk. Juota-Hoida-Leikitä 1h-Porkkana-Ruoki-Leikitä 8h-Silitä-Nauris-Leikitä 30min

•1v. Juota-Hoida-Leikitä 1h-Porkkana-Ruoki-Leikitä 8,30h-Silitä-Nauris-Leikitä 30min

•1,2v. Juota-Hoida-Leikitä 1,30h-Porkkana-Ruoki-Leikitä 9h-Silitä-Nauris-Leikitä 30min

•1,4v. Juota-Hoida-Leikitä 1,30h-Porkkana-Ruoki-Leikitä 9,30h-Silitä-Nauris-Leikitä 1h

Lisää ohjeita pelaamiseen:


©Kiitos .M.M.V. tästä!

©Kiitos MIRRILIINI tästä!