Moi kaikki!

Täällä pelailee -91 syntynyt tytteli joka on pelaillu aikasemminki nimellä Jonsu91, sillon vaan jotain tapahtu mun profiilille ja tuli taukoo, kunnes nyt innostuin uudestaan!

Howrsessa kasvatan pääsääntöisesti puhdasrotuisia arabeja joilla olisi mahdollisimman hyvä gp! Myös yksisarvisten arabien kasvatus on työn alla! ;) Friisiläisten kasvatusta aloittelen myös pienimuotoisesti!

Mua saa pyytää kaveriksi! (:

 

Muistakaa käydä sulattamassa Frost ;)

IRL: Hevostelu on lähteny ratsastuksella 9 vuotta sitten jolloin alotin ratsastustunnit. Jouduin jättämään vakituisen ratsastustuntini ihanalla tallilla kun siirryin opiskelemaan hevostenhoitajaksi Ypäjälle. Täällä sitä tällä hetkellä siis opiskellaan Ypäjällä lisää hevostietoutta ja haaveissa olisi koulun jälkeen oma hevonen, tai useampikin! ;) Toivon myös pääseväni vuoden alussa taas ratsastustunneille vakitallilleni, kun se olisi vihdoin mahdollista koulun ohella (: 

Lemmikkejä löytyy kotoa muutama: koiran pentu (joka on aivan kamala kakara ;D), kissa ja kaloja. Meillä on ollut kaneja ja kääpiöhamstereitakin.

Arabi orini tarjoavat astutuksia: Invisible Shadow 24*, Invisible Darkness (45*), Invisible Ghost (46*), Invisible Mist (49*), Invisible Tornado (49*), Invisible Tsunami (49*) ja Invisible Earthquake (50*) ! Hinnat 500-7000 equusta riippuen hevosen gp:stä. Kaikilla on BLUP 100! Kysy lisää viestillä! ;) (Muista laittaan viestiin miltä orilta haluat astutuksen ja minkä niminen on tammasi, jolle astutus lähetetään!)

 

PS. Upeasta ulkoasusta saan kiittää Hallavaharjaa! Heidän sivuillaan on mahtavaa ilmaista grafiikkaa Howrseen, käykää tsekkaamassa! Linkki löytyy alhaalta! ;)

 

 

Tytöt

ovat kuin omenoita.

Parhaimmat ovat puun ylä

osassa. Pojat eivät meinaa ylet-

tää hyviin omeniin, sillä he pelkäävät

putoavansa ja satuttavansa. Sen sijaan

he ottavat huonoja omenoita, jotka eivät ole

niin hyviä, mutta helppoja. Joten omenat

puun ylä osassa luulevat, että heissä

on jotain vikaa, vaikka todellisuudessa

he ovat ihmeellisiä. Heidän vain

täytyy odottaa oikeaa poikaa,

joka on tarpeeksi

rohkea

kiipeä-

mään

ylös asti.

Kaikki tytöt kopioikaa omalle sivulle! :) 

 

huxx.png