Jos olen unohtanut vastata johonkin viestiisi, niin lähetäthän sen uudelleen. :)
Käyn tällä hetkellä oikeastaan vain osallistumassa tapahtumiin ja silloin tällöin kouluttelen kilpureita. Viestiä saa toki laittaa, koitan käydä täällä päivittäin.
Ostan morffeuksia, tarjoa. Maksan nyt 300 000eq morffeuksista!!
                                 Me, Myself  and I
Olen eläinrakas nainen. Erityisesti koirat ja sudet ovat lähellä sydäntäni. Luen paljon etenkin fantasiaa ja nuorten sarjoja tai oikeastaan melkein kaikki menee. Olen myös aloittanut kirjan kirjoittamisen, mutta saa nähdä tuleeko siitä mitään :) Rakastan animea ja mangaa (mm. Fruits basket, full moon wo sagashite, GNG &GDW). Ilman musiikkia ei ole elämää. Näistä aiheista ja miksei muistakin saa tulla juttelemaan. Laita vain viestiä en pure. Ja ethän hermostu jos en vastaa viestiisi parissa minuutissa tai tunnissa vaikka olisinkin äsken laittanut viestin tai vastannut edelliseen viestiisi. Sillä minullakin on muuta elämää.
                                              Howrse

Kasvatan kaiken rotuisia hevosia. Myös risteytyksiä ja kasvatusnimeni TKM onkin omistettu yritykselle luoda risteytyksestä loistava kilpahevonen. Olen kiitollinen kaikesta avusta TKMn suhteen eli otan vastaan hyvien orien astutuksia, ikäreitä ja muuta. Kyselen aina välillä astutuksia ja muuta. Ja olisin kiitollinen jos laittaisit viestiä takaisin vaikka vastaus olisikin kieltävä. :)

                     Osto ja Myynti

En tällä hetkellä myy kuin TKM-tilaushevosia. Koitan tehdä pienen inventaarion hevosistani. Jos tarjoat jostain hevosestani niin viitsithän katsoa ensin että onko hevonen risteytys niin emme tuhlaa kummankaan aikaa, jos et sittenkään halua sitä. En osta hevosia tällä hetkellä, tai tokihan voit tarjota katson sitten tapauskohtaisesti. Ja jos haluat ostaa jonkun hevoseni laita viestiä niin katsotaan olenko valmis myymään. Passeja voi korvata MP-esineillä ja equilla. Ja equuksia voi korvata Mp-esineillä ja passeilla. Voin myös vaihtaa hevosia joten tarjoa vain. Minulta voi myös tilata hevosia. teetän varsoja sitä mukaa kun tulee tilauksia.

                          TKM

TKM- kasvatus on nyt tauolla. Ainoat hevoset mitä tuotan ovat omiksi kilpureiksi tarkoitettuja, mutta jos joku yhdistelmä vaikuttaa kiinnostavalta laita viestiä. Teen yhteistyötä Jeesmiehen kanssa, joka on nyt tauolla.


                          Muuta

Jos haluat kysyä koulutukseen tai muuten peliin liittyvää asiaa niin laita vain rohkeasti viestiä. Autan jos voin.
Avattaren ja ulkoasuni tekijänoikeudet kuuluvat minulle joten ethän kopioi niitä ilman lupaa.
Tein ulkoasuni itse Finhowrsen koodioppaan avulla (banneri alhaalla)
banneri1.png t6cpr6.gif rsisapiiri_zps2a4d4ac9.png 2hofrz7.png ylimaallislinkit

jEYemAA9pC.gifKiitos polletalli