Hei, Olen aikuinen pelaaja ja tyttäreni tutustutti minut tähän peliin jo 2013. Välissä oli kaksi hiljaiselo vuotta, mutta tilini pidin aktivoituneena odottamassa uutta innostuksen aaltoa peliin. Nykyisin tiliäni käyttää pääasiassa tyttäreni Niki, jonka ansiosta myös koko tili on pysynyt pystyssä kaikki nämä vuodet. Hänen kauttaan saan kuulla onneksi myös viimeisimmät pelikuviot ja ketkä pelaajat ovat kulloinkin listojen kärjessä. :)

Perheessämme hevoset ovat tärkeä juttu. Itselläni oli ihana 30 vuotias amerikkalainen ratsutamma. Hevonen oli minulla 25 vuotta, joten vanha rakas tammani oli perheenjäsen ja uskollinen ystävä. Nyt hevonen viettää rauhallisia päiviään vihreillä niityillä ja toimittaa lähinnä perheen sydämmen asemaa. Itse olen ratsastanut ihan pikkutytöstä asti. En koskaan saanut aikaiseksi astuttaa omaa tammaani, joten pitää sekin puoli hoitaa näin virtuaalisesti.

Ensimmäinen oma kasvattini tässä pelissä näki päivän valon 4.8.2013, tämän jälkeen omakasvatteisia varsoja on kirmannut peliin yli 1500 kpl eikä loppua näy. :)

Laita kaverikutsua, jos olet pelikaverin tarpeessa. Toivomme tyttäreni kanssa asiallista pelaamista, joten ei kiitos enää ikinä kerjäämistä ja sympatianhaku viestejä. Luottamus tässä pelissä pitää ansaita, kiitos ihanille uskollisille kavereille + muutamille muillekin mahtaville pelin kautta tutuksi tulleille pelikavereille. Viestejä saapi aina lähetellä, kunhan ne pysyvät asiallisina. :)

Ja tehdäänpä vielä selväksi, GP-, keräily- ja omppuhevoseni, kuten myöskään suurin osa yksisarvisistani eivät ole myynnissä!!! Myytävät hevoset löytyvät kaikki julkisista myynneistä, näistä hevosista voin joskus käydä hinnasta myös keskustelua, kunhan tarjoukset eivät ole aivan törkeitä alkuperäiseen hintapyyntöön verrattuna. 

Tällä hetkellä omistan myös friisu tiimin Fating Dancers. Tiimin ideana on kasvattaa friisuja rennolla menolla, emme siis tähtää mihinkään korkealle vaan pysymme matalana mutta kivana tiiminä etsimme jäseniä.

Athene78 ja Niki