Kaikki paitsi tiimihevoset on myynnissä. Hopeaomenat, kultaomenat, kustomoidut, turhishepat, yksisarviset, mp-esineet, erikoishevoset. Lähetä linkki ja tarjous yksityisviestillä. Huomioithan, että en myy pilkkahinnoin ja mielellään vain passeilla. Kiitos ajastasi. <3

Ps. joskus en käy täällä hetkeen, niin elehän hermostu jossen kovin nopeaa vastaa. Muistuttaa saa


Olen ihan decent tyyppi Tampereelta moro. En voi väittää olevani kauhean mukava, mutta kyllä minusta jotkut pitävät. Jutustelemaan saa tulla jos huvittaa.

- Pidän esim. eläimistä, musiikista ja goresta.
- Pelailen League of Legendiä, Overwatchia, ARK survival evolvedia ja paria muuta.
- Omistan 2 kissaa ( toinen ulkoasussani), hevosen, torakoita, sauvasirkkoja, muita ruokaeläimiä, hiiriä, 2 pupua ja natalrottia.

Kasvatan hiiriä. Tällä hetkellä on monta poikuetta pääasiassa nakuhiirtä käsillä. Ensivuoden alussa alkaa varsinaiset projektini: Agouti- & blue merle. Ylimääräisiä poikasia saattaa joskus aina tupsahdella myyntiin ja jos kiinnostaa niin voi kysellä vapaasti (:
Hiirikasvatukseni instagram on: @k_mousery


Howrsen aloitin uudestaan vuonna 2016. Siitä lähtien olen tilini tähän pisteeseen rakentanut. Apua minulta saa kysyä.

- En hyväksy tuntemattomien kaveripyyntöjä valitettavasti.
- En lahjoita mitään.
- Estän kaikki ruinaajat.
- Jos haluat tarjota hevosesta niin tarjoa. Huomioi, että tuskin hevosen hinta alentuu yli 10% ilman, että tilalle tarjotaan jotain korvaavaa.
- Tuskin liityn tiimeihin enää.
- Tiimihevoseni eivät ole myynnissä ruunaamattomina.
- JOS EN OLE VASTANNUT VIESTIISI PARIN PÄIVÄN KULUTTUA, OLEN SUURELLA TODENNÄKÖISYYDELLÄ UNOHTANUT. Saa muistuttaa, kuhan ei vikise. 

Nämä tiimini etsivät jäseniä:

- Western plesuren grand prixin omaava tennesseewalkertiimi: sᴇɴᴅ ɴᴏᴏᴛs
- Trailin grand prixistä kilpaileva nokotatiimi: Nöttkött aka Kermaviilit
- Haflingersarvitiimi: Aνєℓιgηєѕє

 Haluaisin herätellä ensimmäistä omaa rakasta tiimiäni, Щїηdғαll Tґαкєнηєя eloon pitkästä aikaa. Tiimin toiminta oli huipussaan luomispäivästään eli 9.10.2016 noin vuoden 2017 toukokuu-heinäkuu kun aktiiviset pelaajat sieltä siirtyivät toiseen tiimiini, jolla oli paremmat mahdollisuudet reiningin grand prixiin. Ennen sitä puhdas trakehnerimme sai sijan 4! Ja 3 kuukautta myöhemmin trakehner x irish hunter sekoituksemme sai ensimmäisen sijan. Tämän jälkeen porukka siirtyi pelkästään huntereihin.
Anyways asiaan, tiimi on koomannut iäisyyden ja haluaisin herättää sen eloon. Tiimi etsii täten jäseniä! Tiimillä ei ole mahdollisuuksia grand prixiin, eikä oikein ruusukkeihinkaan, mutta jos joku etsii rauhallisempaa ja kivaa tiimiä niin täällä on tilaa! Tiimi sopii vaikka aktiiviselle tiimikonkarille, joka etsii mukavaa sivukasvatusta tai ihan kokemattomalle, joka etsii aivan ensimmäistä tiimiään.
Kriteereitä tms:
- Osaaminen: Sinun ei tarvitse osata mitään oikeastaan. Kunhan löytyy intoa oppia ja kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä oppia ja kuunnella ohjeita rauhassa. Rakastan opettamista ja erittäin mielelläni sen teen :3
- Aktiivisuus: Sinun täytyisi olla kohtalaisen aktiivinen. Tämä ei ole kovin vaativa tiimi, mutta perusaktiivisuutta kuitenkin toivon. Tällä tarkoitan noin. kerran viikossa bluppaamista. Tämäkään ei ole kiveen hakattu vaan suositus. Lomia saa tietenkin olla ja kiireet elämässä ymmärretään luonnollisesti, kunhan niistä ilmoittelee.
Resurssit: Passeja taikka mp-esineitä ei koskaan ole pakko käyttää. Se on vapaaehtoista. Equuksiakaan nyt paljoa ei kulu. Tärkein resurssi on ikääntymispisteet. Tarvitset niitä hevosen bluppaamiseen. Yhteen hevoseen kuluu noin 45-100. Ikääntymispisteitä taas kerätään järkevimmin hoitamalla hevosia. Noin joka 6-7. herätetty hevonen löytää ikärin. Mitä enemmän hoidat, sitä enemmän ikäreitä keräät.
Kommunikointi: Nykyään tiimikommunikoimisessa ollaan siirrytty aikalailla kokonaan whatsappiin. Se olisi suuri plussa, yleensä en edes harkitse ottamaan tiimiin sellaisia, joilla ei sitä ole, koska se vaikeuttaisi kaikkea erittäin paljon, mutta siitä voidaan keskustella.
Ikäraja: Ikärajana pidän mieluusti sen 13-14. Nuoremmat ovat hankaloittaneet tiimin toimintaa tavoin tai toisin aina lopulta. Tietysti poikkeuksia löytyy.
Säännöt: Sääntöihin kuuluu mm. se, että tiimin hevoset ja niistä polveutuneet yksilöt pitää myydä minulle (/toiselle tiimin jäsenelle/turvastamaan) takaisin, jos ja kun sinut erotetaan tai poistut tiimistä. Olit kuka tahansa, niin tämä on sääntö sekä varotoime johon sitoudutaan kun tiimiin tullaan!
Jos uskot sopivan tiimiin ja sinua kiinnostaa niin laitappa minulle hakemusta (: Hakemuksessa sinun olisi sopiva kertoa, että miten sovit yllämainittuihin kriteereihin, sekä hieman itsestäsi! Pelkät ''pääsenkö tiimiin'' poistan automaattisesti.

tsip