Akhaltekin kasvatus on vienyt mukanaan. Hitaasti mutta varmasti, välillä tulee tipahdettua GP:n matkasta, mutta ei se ole niin vakavaa. Kasvatan ainoastaan puhdasrotuisia hevosia enkä käytä bluppaamattomia eläimiä jalostukseen.

Harvemmin laitan hevosia myyntiin, mutta jos sieltä joku yksilö löytyy, joka hivelee silmiäsi niin laita yv:tä niin voi olla, että hevonen on valmis lähtemään uuteen kotiin. Ylimaallisia ja villihevosia en myy laisinkaan, eikä ne muutkaan hevoset ihan pilkkahintaan lähde, vaikka en noista kamalia summia pyytelekään.

ad.png

Sleepless - Sleepimau - Sleepidaa - Sleeplessxx - Myttypoika - Kriduropin - Sleepupu

Eikä se lista muuten tunnu loppuvan. Rakkaalla lapsellahan on luonnollisestikin monta nimeä! Olen 23-vuotias erakonpoikanen Keski-Suomen metsistä, joka siirtyi Etelä-Pohjanmaalle. Kolmen koiran sekä melkein neljän kissan toisinaan ylpeä omistaja. Hieman hulttion vikaa, mutta viihtymiseen ei paljon tarvita. Lempibändi on Black Veil Brides, mutta monipuolinen musiikkimaku kulkee mukana. Ihanaa Siltsua ja niin edespäin. Tykkään telkkarisarjoista, kuten Shamelessista, Greyn anatomiasta, Arrowista, How I Met Your Motherista ja Rupaul's Drag Racesta näin hyvinä esimerkkeinä. Luultavammin paikkakuntansa pahin ES-jonne ja Elsa fani. Kirjoituspohjaiset roolipelit ja piirtäminen kuuluvat lähes päivittäisiin... Noh, harrastuksiin, mutta voihan se olla, että elämäntapa olisi parempi termi.

Kaveriksi saa pyytää ja autan tapahtumissa. Karman sietää olla kahdeksan tai enemmän. :)

Ulkoasun olen tehnyt itse, avassa on oma naamani ja ulkoasun kuvien c. Flickr.com / Jim Monk sekä Mike lisenssillä by-nc-sa