Päivitetty viimeksi: 2.10.2022 (esittelyä muokattu hieman.)

Viime aikoina ja vuosina en ole ollut kovin aktiivinen, mutta pyrin aktivoitumaan edes sen verran, että käyn täällä viikoittain edes.

Esittely

Olen v. 1991 syntynyt nuori nainen, joka asustelee Etelä-Suomen suunnalla pienellä paikkakunnalla nimeltä Järvenpää. Käytän netissä aktiivisesti nimimerkkiä Flaronet, jota olen käyttänyt useamman vuoden ajan. Harrastan lukemista, piirtämistä (tauolla), netissä surffailua, kirjastossa ravaamista, musiikin ja radion kuuntelua, kirjeenvaihtoa, elokuvien katselua, postcrossingia ja bloggaamista. Luonteeltani olen huumorintajuinen, haaveileva, hieman ujohko uusien ihmisten seurassa, iloinen ja rauhallinen. Olen kiinnostunut animesta, mangasta, eläimistä, mytologiasta ja historiasta, varsinkin intiaaneihin liittyen. Lisäksi omistan maatiaiskissa-naaraan nimeltä Lölli.

Hevoskeskus

Ylläpidän hevoskeskusta nimellä Murasaki.Yritän parantaa hevoskeskustani aina mahdollisuuksien mukaan saadakseni siitä hyvän keskuksen. Sana "murasaki" on japania ja tarkoittaa violettia.

Kasvatus

Kasvatan pääsääntöisesti englannintäysverisiä ja vuonohevosia, pienimuotoisesti trakehnereita, shagya-arabeja ja american bashkir curlyja. Muita omistamiani hevosia lähinnä hoitelen tällä hetkellä ja joiden varsoja laittelen myös välillä myyntiin. Omia kasvattivarsoja myyn aina mahdollisuuksien mukaan, kun niitä tulee, ja omien kasvattajieni kasvatusnimenä toimii "Murasaki's", josta tunnistaa hevoskeskus Murasakin omat kasvatit. Myytävien varsojen nimeksi annan "Nimetön", jolloin ostajalla on mahdollisuus nimetä varsa haluamallaan nimellä. Ethän laita juuri ostamaasi varsaa heti Turvasatamaan! Kiitos.

Muuta

Minulle voi tulla juttelemaan, jos haluaa, joten viestiä voi heittää. Kyselyitä hevosten myynneistä ym. en kuitenkaan huoli, joten ne voi unohtaa. Tässä tapauksessa voi kyllä tarkistaa myynnissä olevat hevoset, jonne laittelen heppoja (lähinnä varsoja) myyntiin sen mukaan, kun niitä ehdin ja pystyn laittamaan. Onnitella saa ja onnittelen takaisin aina, kun huomaan, ehdin ja pystyn, joten maltti on valttia. 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png