I'm your worst nightmare..


.. Just kidding. Ruudun takana kirjoittelee vuosimallia -97 edustava turkulainen taukoileva hevoskuiskaaja, joka asuu lakiopintojensa (LLB with Criminology) aikana Iso-Britanniassa, Englannin ja Walesin länsirajan tuntumassa. Jos on kysyttävää ulkomailla opiskelusta, hit me up!


Hiljaisuutta rakastava huumorintajuinen wannabe-nörtti, jonka tavoitteet ja tulevaisuuden suunnitelmat on niin korkealla, että korkeanpaikankammoisena huimaa. Historia kiehtoo politiikan rinnalla, mutta vapaa-aikaa tasapainoittaa kivasti myös musiikki, elokuvat, sarjat ja rennompi lukeminen. Päiväunien kansainvälinen mestari nro. 227.


Lempiartiseihin lukeutuu mm. Bon Jovi, Bruce Springsteen, Fall Out Boy, Luke Bryan ja Daughtry, mutta olen aika kaikkiruokainen hoilottaja (naapurit on varmaan onnellisia, että olen täällä saarivaltiossa tällä hetkellä.
Suosikkielokuvat on aika toiminta/jännäri painotteisia, ja sarjoissa tulee yleisesti fiilisteltyä rikollisuutta ja kriminaalipsygologiaa historiallisten teemojen rinnalla (Suits, the Following, NCIS..)

Jos täältä lötyy Marvel Universe - faneja, niin Team Cap all the way!



Rohkeasti vain juttelemaan, kaikesta saa puhua! :-)

Same in English - Samma på svenska.

I Can do This All Day

Howrsessa kasvattelu painottuu lähinnä tiimeihin (tiimi υηιqυє αяαвιαηѕ etsii uusia jäseniä! Mikäli olet kiinnostunut, laita kunnollinen hakemus viiputtimelle) ja yksisarvisiin, mutta kasvatustaustaa löytyy myös tekkien, tennejen ja quartereiden kanssa. Kasvatustahti vain tuppaa olemaan hieman epäsäännöllinen tällä hetkellä opiskeluista johtuen.

Minulle saa laittaa viestiä, kunhan muistaa käytöstavat.
Kavereiksi hyväksyn ne, joiden karma on vähintään 8.
Osallistun tapahtumiin ja autan niissä parhaimpani mukaan.
Satunnaisesti keräilen erikoisvärejä sekä peitevärejä pokaaleja varten.
Turhia hevosia saa laittaa minulle varattuun max. 1500eq/kpl.
Hevosten myynnistä/vaihdosta saa kysyä, mutta vastaus "ei" tuskin muuttuu ruikuttamalla.



Mukavia pelihetkiä jokaiselle!