Heipsu hei!


Minä itse:

Oon tämmönen 16-vuotias tyttö pk-seudulta. Pelailin paljon pienempänä ja oon nyt vasta uudesaan innosunut pelaamisesta. Olen harrastanut ratsastusta jo 7 vuotta ja olen todella eläinihminen. Itselläni on kuitenkin kotona vain kaksi kissaa.

Howrsessa:

Kasvatan hevosia viidellä kasvatustilalla ja kuuden kasvattajanimen alla. 

bebé escocés: sana on espanjaa ja tarkoittaa skotlannin vauvaa. tällä kasvatustilalla kasvatan shetlanninponeja jotka kantavat saman nimistä kasvattajanimeä. Osalla poneista on kasvattajanimen perässä °-merkki joka tarkoittaa että poni kuuluu shetlanninponien parhaaseen joukkoon.

travellers: travellers kavatustilalla asuu irlannincobeja. nimi travellers tulee siitä, että alunperin irlannincobit olivat käytössä britteinsaarten maankirtolaisten eli travellerien hevosina.

Dios te Crio: Dios te Crio on myöskin espanjaa ja tarkoittaa "Jumala kasvatti sinua". Tämän nimen alla ovat kaikki andalusialaiseni.

hermoso vagabundo: tällä tilalla asustelevat oikeastaan kaikki loput niin sanotusti normaalit hevoseni. sieltä pistän välillä myyntiin heppoja ja poneja. hermoso vagabundo tarkoittaa kaunista koditonta/kaunista kulkuria.

Lisäksi "Muut hevoset" tilalla ja Nightsky*-nimen alla asustavat kaikki ylimaaliset, yksisarviset, aasit sekä kylmäverihepat. 

Ostan:

- Puhdasrotuisia andalusianhevosia joiden geneettinen potentiaali on vähintään 500
- Puhdasrotuisia shetlanninponeja joiden väri on yksi seuraavista:
           °Voikko, Tobiano
           °Tummanruunikko, Tobiano
           °Sysirautias, Tobiano
           °Hiirakko, Tobiano


Jos löytyi klikki niin laitappa suoraan viestiä niin, että voidaan sopia hinnoista sun muusta 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png

Hyväksyn myös kaikki kaveripyynnöt ja onnittelen kaikkia takaisin mikäli huomaan.

+Jos ostat minulta hevosen/ponin toivoisin ettet vaihtaisi sen nimeä, sillä käytän aina paljon vaivaa hevosten ja ponien nimien keksimiseen. Kiitos!8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png