Ostan: morfeuksia 2 passia/kpl, 120 000eq


Olen reilu parikymppinen naisenalku, joka pitää majaa tätä nykyä Pohjois-Karjalassa- Olen ratsastanut pitään, mutta juuri nyt harrastus on tauolla. Jonain päivänä olen toivottavasti onnellinen hevosenomistaja. Unelmahevoseni olisi Howrsen aloitushevoseni, punaruunikon andalusialaisori Descaradon kaltainen. Vapaa-aikani menee pitkälti koiraharrastuksen pairssa.


Olen pelannut Howrsea monta vuotta nuorempana kansainvälisellä puolella, mutta aloitin pitkän pelitauon jälkeen Suomen puolella syksyllä 2013. Parhaimmillaan yleistulokseni oli 20-30 välillä.

Howrsessa keskityin pitkään kasvattamaan korkealaatuisia andalusialaisia. Aloitin kasvattamisen yksin "du Château" kasvattajanimellä, kantatammani oli Kirsun kasvattama Marbella, joka oli ensimmäinen "parempi" hevoseni Suomen Howrsessa. Tie rodun huipulle yksin oli pitkä ja kivinen, joten päätin perustaa tiimin Caballos Españoles. Kasvatimme pitkään ykkösandalusialaisia, mutta peli-innostukseni lopahduttua tiimi kuihtui. Olin myös mukana nostamassa shettikset este GP:n kärkeen tiimissä LC Ponies.


Tällä hetkellä kasvattelen rauhallista tahtia lipizzoja tiimissä Haúte École enkä kaipaa eliittitiimien kilpailua ja kiirettä. Olen myös innostunut pokaalien keräämisestä ja kultaisten omenien ja taustojen sommittelusta. 


Avassani on Lenikan upea kultainen omena Milady de Winter.


Jutustelen mielellään myös muuten vaan silloin kuin aikani antaa myöten.