Haillow

Minä 
Olen aikuispelaaja. Aloitin Howrsen pelaamisen sen ilmestyessä suomenkielisenä. Yli vuoden pelatttuani kiinnostus lopahti ja aloitin pelaamisen uudestaan. Kasvatin ennen hevosia käyttäjätunnuksella "aura" ja hevoskasvatusnimellä "Haillow". Minulle saa tulla juttelemaan, onnitella, pyytää kaveriksi tai tulla vaikka kysymään jonkilaisia yhteistöitäkin!

Hevosten myynti
Myytävät hevoset löytyvät hevoskasvatustiloista "Myytävät" kansiosta. Näistä saa tulla tekemään tarjouksia, vaikkeivat kyseiselle hetkellä ole myynnissä. Voin myös tehdä erilaisia tilausvarsoja. 

Yksisarvisten vaihtoa
Haluasin vaihtaa yksisarvisia päittäin. Yksisarviset laitetaan varattuun myyntiin ja hinnaksi esim. 1 passi ja 500eq. Tulehan kuitenkin ensin kertomaan mitkä haluaisit vaihtaa. Mieluiten varsoja.


ILMOITUSTAULU
Päivitetty 01.10.2016

01.10.2016
Passin maksavien osto
Jos hevoseni on myynissä passilla, joidenkin kohdalla voin ottaa maksuksi kultaisen omenan. Kysy siis tätäkin vaihtoehtoa, jos et halua passeja käyttää!:)

12.06.2016
Kaveripyynnöt
En hyväksy kaveripyyntöjä henkilöiltä, joiden karma on laskenut. Muut tervetuloa laittamaan kaveripyyntöjä! :)

28.03.2016
Yksisarvisen vaihto.
Olisin halukas vaihtamaan yksisarvisvarsoja oreja/tammoja, jotka ovat samanrotuiset, että saisin erisukuja yksisarvisilleni. Mielellään tietysti genetiikka suht saman arvoinen. Minulla olisi tarjolla ainakin shetlanninponeja, täysiverisiä, paintteja ja welshejä!

11.01.2016
Yksisarvisen osto.
Haluan ostaa yksisarvisen Irlannincop tamman, tarjoa nopeasti omaasi! Voin maksaa esim. 1 passi 5oo equusta, riippuen yksisarvisesta.

14.09.2015
Yksisarvisten vaihtoa.
Olisin halukas vaihtelemaan yksisarvisia, lähinnä varsoja. Lue lisää Yksisarvisten Vaihto kohdasta ja ota yhteyttä!

30.08.2015
Haillow kasvatusnimiset hevoset.
Jos omistat/tiedät kenellä on hevonen, jonka kasvattajanimi on "Haillow", olisin ilonen jos kertoisit siitä minulle! Ne kuuluvat edelliselle käyttäjälleni ja haluaisin tietää löytyykö niitä täältä Howrsesta vielä. Kiitos avusta siis etukäteen!


konik_v1828806360.png