Arkhimedes
 
Olen siirtynyt suurimmaksi osaksi pelailemaan Horse Realitya, josta löytyy suomenhevonen rotuna!  
Esityksessä vikoja.df5e76fc6e0cf33469544ef57ad8cd17.png
Esitystä korjattiin joskus. Esitystä aletaan korjaamaan taas, kun löytyy kadonnut motivaatiomato.  
 



- Jos olet kiinnostunut ostamaan hevosta, tee tarjous jo ensimmäisessä viestissäsi. En välttämättä vastaa "monellako myyt"-uteluihin. 
 
- Paljon on tullut tiimikutsuja, mutta vaikka se onkin hyvin otettu näistä pyynnöistä liittyä, ei se ole kiinnostunut tiimityöskentelystä. Sen pelityyli on hyvin tuuliajolla käyvä, joten se ei sovellu tiimityöskentelyyn. 405a07c944db94dcebf5dcaf189a81e1.png
 
- Avatar on sen itsensä tekemä. (Deviantart/Zuci90) 
 
-Se on täysi-ikäinen lapsi, joka tykkää pelailla omissa oloissaan. Se arvostaa hyvin korkealle käytöstapoja ja hyväkäytöksistä kieltä, kun on kyse tuntemattomista ihmisistä. Se on hyvin antisosiaalinen tapaus ja on aikoja, jolloin se ei yksinkertaisesti halua olla minkäänlaisessa kontaktissa toisten ihmisten kanssa, jolloin sillä on tapana vetäytyä kommunikaatiosta, kunnes virtaa jälleen piisaa toisille ihmisille jaettavaksi.
 
- Mielenkiinnon kohteina mm. lukeminen (Eddings, Forgotten Realms, Christopher Paolini, Dragonlance ja suuri määrä yksittäisiä kirjoja),
piirtäminen,
anime (NANA, Spice and Wolf, Pandora Hearts, FMA, Code Geass...), pelit (CS:GO, Warframe, Star Stable Online, Dragon Age, Elder Scrolls... The Long Dark -Miun uusin suosikki.)



Taito-tavoitteellista kasvatusta tapahtuu pienessä mittakaavassa, ilman NIB vaatimuksia. Se panostaa ennemmin laatuun kuin määrään.
Sen hevoset ovat 100 bluppisia ennen kuin niitä astutetaan muutamia poikkeuksia lukuunottamatta (kuolevat hevoset, jotka eivät ole saaneet kisoja täytettyä yrityksistä huolimatta.)
NIB = (No inbreeding/ Ei sisäsiittoisuutta) Hevosen koko sukutaulussa ei esiinny samaa hevosta kahta kertaa, pois lukien Uranos ja Gaia. Jos suvussa esiintyy jokin hevonen kahdesti, ei hevonen ole NIB-taustainen. Kadonneet hevoset sukupuussa eivät takaa NIB-taustaa.