Heipsan, olet siis eksynyt profiiliini. Voit vapaasti ihastella hevosiani tai sivuani ja jos käy hyvä tuuri, saatat saada jonkin esineen mukautetuista ufoistani. Olen yli neljäkymppinen Howrse veteraani. Aloitin pelaamisen aikoinaan kansainvälisellä serverillä ja luonnollisesti kun Suomen serveri alkoi, rekisteröidyin tänne heti. Toimin serverin alkuaikoina moderaattorina, mutta elämän mennessä eteenpäin, jouduin jättämään tuon kovasti tykkäämäni tehtävän.


Nykyisin pelailen täällä ihan vaan omaksi ilokseni omia pieniä tavoitteitani täyttäen. En siis kasvata mitään rotua tavoitteellisesti. En myöskään myy hevosiani jollei ne ole asetettu myyntiin ja jos jokin hevonen on laitettu huutokauppaan, myyn sen vain huutokaupan kautta.


Avattaressa on edesmennyt kissani jonka mukaan olen nimennyt tämän tilin ja kuva on minun ottamani. Kuvaa ei siis saa kopioida. En myöskään aio vaihtaa avatartani, joten minulle on oikeastaan aikalailla turha laitella viestejä joissa kerrotaan halukkuutta tehdä minulle uusi avatar.  Kissaa minulla siis ei enää ole, mutta muita eläimiä kylläkin. Minulla on oma nuori suomenhevonen, jonka kanssa ollaan pikkuhiljaa aloitettu ratsastuksen alkeita. Lisäksi meillä on 3 shetlanninlammaskoiraa. Näiden hoitamisen lisäksi käyn päivät töissä, joten se pelaamisaika on todellakin kortilla nykyisin.