Hei kaikille!%3A%29.png Rakastan hevosia ja poneja yli kaiken ja myös lukeminen, kirjoittaminen ja piirtäminen ovat mukavaa ajan vietettä.%5E%29.png Käyn Howrsessa välillä ahkerammin, välillä laiskemmin. hyväksyn kaikki kaveri pyynnöt enkä poista ketään ellei ole siihen mitään perustetta. ( syyt siihen miksi poistaisin sinut kavereista, tsekkaa esittelyn lopusta)
Minä: olen 13 vuotias tyttö
Viestinnästä: minulle saa lähettää viestejä ja tarjouksia mutta jos olet kiinnostunut jostain hevosestani kysy myynkö sitä ennen kun tarjoat:) kun lähetät viestejä odotan sinulta:
järkevää kielen käyttöä ja asiallista tarjousta,viestiä ja niin edelleen.
Hevosten myynnistä: myyn vain joitakin hevosista joita minulla on. En myy; kylmäverisiä, yksisarvisia (paitsi erikois tilanteissa) enkä ylimaalista Tinyäni. Jos haluat jonkun valioyksilöistä niin en myy niistä mm. lumottuja kurpitsoja tai kaksi puolisia medaljonkeja. En myöskään myy hevosia nimeltä; Princess White 1, Prince Black 1, Veitikka tai Samira. Kaikesta muusta saa tarjota :)
syyt siihen miksi poistaisin sinut kavereistani: jos lähetät minulle viestejä joissa kiroillaan kysytään henkilö tietoja tai haukutaan, jos kinuat minulta hevosia pilkka hintaan tai niitä edellä mainituista joita en myy
toivon myöskin: ettette laita minulta ostamianne hevosia turvasatamaan tai myy niitä nimellä passi eteen päin, ettette ajattele minua tyhmäksi esittelyni takia
HUOM! Koitan vastata kaikkiin viesteihin jossakin kodassa mutta en ole täällä kokoajan. 
Mukavia pelihetkiä kaikille!%5E%29.png