Myytävien hevosten hinnat eivät ole neuvoteltavissa joten ethän laita viestiä koskien hinnanalennusta. Neuvottelen hinnoista vain mikäli haluat maksaa equuksien sijaan passeilla.
En siirrä hevosia varattuun myyntiin, ne on suorakaupasta ostettavissa ja, jos sieltä ei saa ostettua, niin en voi sille mitään.
Mikäli hevonen ei löydy myynneistä, en sitä myy. En vastaa tällaisiin viesteihin ollenkaan (samoin kuin noihin tinkimisviesteihin).
En myöskään ole halukas ostamaan hevosia sinulta, löydän tarvitsemani myynneistä tai otan itse yhteyttä, jos jollekin erikoiselle on tarve.
En osta säälistä hevosia, on siis turhaa laittaa viestiä ja mankua "kun ei ole equuksia/passeja ja sulla on niin paljon, että voit niistä luopua..". Tällaiset menee samantien mustalle listalle.


Kovasti on kyselty liitynkö kasvatustiimeihin. Vastaus on ei. Hoidan nykyään vain ylimaalliset sekä muutamilla taviksilla osallistun GP-kisaan, niin minusta ei ole hyötyä tiimeissä. En myöskään halua liittyä tiimiin vain koska minulla on vip-tili.
Harvakseltaan tuotan yksisarvisia varsoja.50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png