ABOUT ME
Ruudun tällä puolen istuskelee lukiolainen Varsinais-Suomesta. Hevosia on tullut harrastettua päälle kymmenisen vuotta, ja nykyään ratsastan vaihtelevan määrän hevosia viikossa, "pääjehuna" kuitenkin piensuomenhevosori -projekti ja tallilla tuleekin hengailtua aaika monta tuntia viikossa. 

Omassa elämässäni on tällä hetkellä menossa aika paljon kaikenlaista, jonka takia howrse on jäänyt hieman taka-alalle ja aktiivisuuteni on erittäin vaihtelevaa. Pyrin kuitenkin vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti, mutta jos vastausta ei jostain syystä kuulu, kannatttaa asiasta laittaa uutta viestiä. 

Ulkoasutilauksia en myöskään ikävä kyllä vastaanota juuri nyt, aika ei millään riitä niiden väsäämiseen :c Jos kuitenkin koodaamisessa tai muissa asioissa tarvitsee neuvoja, voin yrittää parhaani mukaan auttaa. En kuitenkaan itse ole mikään pro-koodaaja ja opettelen vasta monimutkaisempien ulkoasukoodien saloja, joten ihan kaikessa en välttämättä voi olla avuksi.
HOWRSE
Howrsessa on tullut roikuttua ihan vuodesta 2011 lähtien, vaikkakin tämä tili sai alkunsa 2014. Tiimihistoriaani on kuulunut vaikka ja mitä, mutta tällä hetkellä olen 5 mahtavassa tiimissä, Royαl Mυѕтαɴɢѕ,  Anarchy in the U.K.,  Aтℓαηтιc ωανєѕ, Ⲋⲏⲟⲱ Ⲙⳙ⳽ⲧ Ⳋⲟ Ⲟⲛ ja  ᕼᥱᥲɾtᥲᥴᖾᥱ ᙏᥱꙆoᑯყ. 

Mikäli tavoitteellinen lipizzakasvatus tai hunterkasvatus prixitasolla kiinnostaa, ota yhteyttä minuun! Aтℓαηтιc ωανєѕ ja ᕼᥱᥲɾtᥲᥴᖾᥱ ᙏᥱꙆoᑯყ ottavat mielellään uutta porukkaa mukaan kuvioihin.

En myy mitään, mikä ei ole myynnissä valmiiksi. 

                                                  Niki-Love | Austin Neill
                                            Kiitos Lucinalle koodausavusta <3