Kasvatus, rescue & kilpailu <3

Kasvatan hevosia myyntiin, ja omalle tallille sekä siitos- että kilpailukäyttöön. Kysele ihmeessä, mikäli olet kiinnostunut jostain omakasvatista, joka löytyy arabien tai muiden hevosten kasvatustilalta. Kaikki eivät ole myyntiin tulossa, mutta suurin osa, ja aina saa & kannattaa kysyä!

Mikäli tallissasi on hevosia, joille ei ole käyttöä, voit myydä minulle! Maksan max 5000eq/hevonen. Etsin myös hevosia, joilla on huono terveydentila rescueen. Kaikki hevoset, jotka ostan pääsevät aktiiviseen käyttöön, oli se sitten koulutuksessa, toipumisessa, kilpailuissa jne :) Laitathan viestiä näissä tapauksissa tai laita hevonen varattuun myyntiin minulle, niin käyn ostamassa!


Sekarotuisten hevosten ja ponien puolesta!

Moni on sitä mieltä, että risteytykset pitäisi poistaa Howrsesta kokonaan. Miksi, jos saan kysyä? Risteytyksillä voi saattaa yhteen monen rodun parhaat puolet, joten kärsivällinen työskentely tuottaa monipuolisia, kisoissa erinomaisesti pärjääviä hevosia ja/tai poneja. Puhumattakaan siitä, että sekarotuiset ovat omistajilleen aivan yhtä rakkaita kuin puhtaatkin - miksi siis aiheuttaa mielipahaa vaatimalla sekarotuisia lähetettäväksi Turvasatamaan?

Jos omistat edes yhden sekarotuisen, jonka haluat viihtyvän luonasi vielä pitkään, kopioi tämä itsellesi. Ehkä vielä joskus saamme rauhassa vaalia pikkuisiamme. (kopioitu käyttäjältä Wakazuki)

Tilin uudistus vaiheessa!
Uudistan tällä hetkellä tiliäni perusteellisesti, joten keskeneräisyys saattaa näkyä. Olen ollut pitkällä tauolla pelaamisesta, ja muutenkin aika lailla aina pelannut hyvin epäsäännöllisesti, niin on ollut hankala edetä tavoitteita kohti. Nyt olen kuitenkin pitkästä aikaa aloittanut pelaamaan säännöllisemmin, kun on tullut tarpeeksi inspiraatiota, ja alan vihdoin saada asioita järjestykseen täälläkin. Juuri tällä hetkellä pelailen Howrsea huomattavasti enemmän kansainvälisellä versiolla, jonka kanssa aloitin 2023 lopulla, joten siksi olen täällä vähemmän.

Uudistuksiin kuuluu muun muassa; hevoskeskuksen tilojen laajentaminen & parantaminen, kasvattajanimien muokkaaminen, kasvatukseen liittyvät muutokset, yms...

Ilmoitan nyt näistä vain lähinnä, että halukkaat saavat asiat tietoonsa. Kiitos, mikäli jaksoit lukea tänne asti! <3