Tervetuloa esittelyyni!

Ruudun takaa löytyy reilu parikymppinen nainen. Pelailen nykyään harvemmin, mutta välillä innostun enemmän :)

Silloin kun täällä pyörin, yritän kasvatella suomenhevosia sarvilla ja ilman. Kasvattini tunnistaa nimistä Unikuva ja Uneton, joista ensimmäisen takaa löytyy sarvelliset suokit ja jälkimmäisen takaa sarvettomat suomipollet. Satunnaisesti mukana menossa muitakin kasvatusprojekteja, joista mainittakoon enkku-arabi-risteytykset. Ne löytyvät Crystal Sensation- nimen takaa. Muut kavattini löytyvät erinäisten nimien takaa. Pyrin myös osallistumaan tapahtumiin siinä määrin, mitä ne sattuvat kiinnostamaan!

Minulle voi tarjota hevosia ja esineitä, ostan mikäli minulla on kiinnostusta. Saa myös kysellä myynkö jotain, suurin osa hevosista on myynnissä oikean tarjouksen osuessa kohdalle!

Jos jotain jäi askarruttamaan, heitä ihmeessä yksityisviestiä! Vastaan heti kun ehdin, tosin siinä saattaa kestää pitkäänkin, koska en enää käy täällä niin usein kuin joskus :'D Mainittakoon muutamia kiinnostuksen kohteitani: hevoset (tottakai!), pelaaminen, musiikki, kirjoittaminen ja satunnainen lukeminen, pokémonit, sekä kaikenlaiset käsityöt.

- Chira,
30.3.-24 <3