Tervetuloa esittelyyni!

Olen 04-syntynyt tyttö Suomesta. Harrastan tanssia, kirjoittamista ja nautin filosofisista keskusteluista kahvikupposen äärellä. Keskeneräisenä projektinani on oman kirjan kirjoittaminen - toivottavasti saan sen joskus valmiiksi ja julkaisuun.  Valitettavasti tällä hetkellä olen jonkinlaisen lukujumin keskiössä, mutta enköhän pian saa senkin ravisteltua tiehensä. Pitkäaikainen suosikkikirjasarjani on Harry Potter, joka onkin ollut osana minua puolet elämästäni. 

Pelasin Howrsea aktiivisesti vuosina 2014-2017. Sen jälkeen olen satunnaisesti palannut tänne päiväksi tai pariksi ja sitten taas näppärästi unohtanut pelin olemassaolon. Kenties nyt kun saan filosofian yo-kirjoitukset pois alta ja kevät tekee tuloaan, innostun taas pienimuotoisesta pelaamisesta. Tai sitten en. Voisi ajatella, että kesälomalla sitä aikaa löytyy, mutta luultavasti kuvitelmissani esiintyvä aika tapansa mukaan hurahtaa ja vietän aurinkoiset päivät rannalla pyöriessä, kavereiden kanssa hengaillessa ja uusille (sekä vanhoille) tuttavuuksille flirttailtaessa. 

Olen mahdollisesti Netflixin ylikuluttaja. Löysin hiljattain Peaky Blinders -sarjan ja olen jo autuaan rakastunut. No, mitäpä sitä itselleen voi. Spotify on myös jokapäiväisessä käytössä, mutta älkää kysykö suosikkigenreäni. On mahdotonta tehdä valinta, jos pitää sanoa yksi. Suosikkiartistikseni voin kuitenkin nostaa Louis Tomlinsonin - musiikin lisäksi hän on comfort character. Nuorempana olin One Directionin suuri fani, ja jossain määrin olen sitä edelleen. 

Olisi kiva saada kavereita, tulkaa ihmeessä jutteleen mistä aiheesta tahansa. Oli se sitten kirjoista, musiikista, huolista tai vaikkapa  pohdinnoista todellisuuden perimmäisestä luonteesta. Kaiken ikäinen seura on tervetullutta 568c3842c2bcbdd03b18b49a3284e7d5.png

viimeinen muokkaus: 23.3/2022