Hei Sinulle ja tervetuloa sivuilleni! 


Olen 20-vuotias nuori nainen ja olen ensimmäisen vuoden yliopisto-opiskelija. Tykkään välillä kirjoitella omia tarinoita, piirrustella ja lukea pääosin fantasiakirjallisuutta. Ainaisia suosikkejani ovat kaikki Rick Riordanin teokset, Maze Runnerit ja Harry Potterit, mutta myös muita ihania tuttavuuksia on vuosien aikana myös kertynyt.

Kulutan aikaani mielelläni katsellen elokuvia ja sarjoja. Tässä hetkessä myös musiikin kuuntelu on noussut hyvin tärkeäksi osaksi elämääni, erityisesti kuuntelen nykyään kpopia, mutta musiikin kanssa makuni on hyvin laaja ja värikäs.

Rakastan luontoa, pörröisiä asioita ja kaikenlaisia eläimiä. Asun tällä hetkellä yhden rakkaan kissani kanssa.a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336_v1574160900.png


Howrsessa olen pelaillut vaihtelevalla aktiivisuudella jo vuodesta 2014. Välillä olen pitänyt pidempiäkin taukoja, mutta tällä hetkellä käyn täällä lähes päivittäin. Erityisempiä tavoitteita minulla ei kuitenkaan ole, kunhan käyn hoitamassa hevosia ja pelailemassa tapahtumia.

Pyrin aina onnittelemaan takaisin minua onnitelleita pelaajia. Jos haluat juttukaveria tai on muuten vain jotain asiaa, niin pistä vain viestiä tulemaan. Vastaan niihin heti, kun näen ne.

⁂⁂⁂

"You're not afraid of heights. You're afraid of falling."

⁂⁂⁂

Keep fighting brat : 'I hate to lose…' L Lawliet, Death Note (2006)

"Justice will prevail!" ~ L (Death Note)

⁂⁂⁂

아침은 다시 올 거야
어떤 어둠도 어떤 계절도
영원할 순 없으니까

The morning will come again
Because no darkness, no season
Can last forever

~ 봄날 "Spring Day" | BTS (방탄소년단)

⁂⁂⁂

V Bts GIFs | Tenor

Kiitos, kun jaksoit tutustua esittelyyni!

~ vaappu11

Päivitetty: 1.1.2024