Hei kaikille! 

Olen päälle 21-vuotias nuori nainen Etelä-Suomesta. Suurin osa vapaa-ajastani kuluu tällä hetkellä ammattikorkeaopintoihin, joten täällä en aina ehdi käymään päivittäin. Yritän kuitenkin olla mahdollisimman aktiivinen ja käydä sivuilla vähintään kerran päivässä.

Tämänhetkinen Howrse-tilini on ollut minulla jo vuodesta 2014, tänä aikana mukaan on mahtunut paljon aktiivia kausia ja kausia, jolloin kiinnostukseni peliin on ollut vähäinen. Olen tästä syystä hieman jäljessä kasvatustyöstä, ja hevosten taidot jne. ovat ehtineet parantua hurjan paljon. Pääosin aioin kuitenkin keräillä erikoishevosia, kasvatustyö ei minua niin kiinnosta. Onnittelen takaisin jos huomaan ja muistan käydä profiilisivullani. Autan mielelläni tapahtumissa! En myy vahingossa myytyjä hevosia takaisin!


Omista harrastuksistani; Olen harrastanut hevosia monia vuosia, mutta jouduin harmikseni lopettamaan tämän ihanan harrastuksen ajanpuutteen vuoksi. Aion siihen vielä jonakin päivänä palata, mikäli mahdollista. Tällä hetkellä harrastan koiran kanssa touhuilua sekä piirtämistä. Hieman rauhallisempaa menoa siis. 

Minulle saa tulla juttelemaan asiasta kuin asiasta! Olen avoin ja ystävällinen, en pure. Olen melko sosiaalinen, ja uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita. Tule kertomaan vaikka kuulumisia!

Mikäli myytävän hevoseni hinnassa on neuvottelun varaa, se ei tarkoita puoli-ilmaista. Se tarkoittaa vaihtoa johonkin toiseen vastaavanlaiseen hevoseen jota etsin sillä hetkellä, tai osan hinnasta korvaamisen mp-esineillä. Tälläisessä tapauksessa sinä annat ensin esineen minulle, ja laitan hevosen sitten sinulle varattuun myyntiin. Jos passeilla myytävä hevonen halutaan ostaa equilla tai toisinpäin, hinnat määräytyvät sen mukaisesti. Kun teet tarjouksen hevosestani, huolehdi että se on asiallinen. En vastaa "alin hinta" -kyselyihin, vaan odotan sinun tekevän ostotarjouksen! 

Mikäli huijaat, ilmoitan toiminnastasi poikkeuksetta ylläpitoon. 

Osan hinnasta korvaaviksi esineiksi kelpuutan mm.  

Morfeuksen käsivarret
Khronoksen ajastin
Viisasten kivi
Kultainen huopa
Titaanien haaste
Kultainen omena
Afroditen kyyneleet
Zeuksen salama
Harmonian pakkaus

Saa tarjota myös muita! Esineisiin vaihtaessa katsotaan summa aina tapauskohtaisesti. 

Etsin; 
Kultaisia omenia (esineitä sekä hevosia)
Hopeaomppuja
Muita erikoisvärejä

Myyn;

Päivitetty 3.11.2021