Moikka!

Tällainen epäaktiivisuusjakso taas menossa. Ehkä kerran kuukaudessa koitan käväistä hevoskeskusta pyörittämässä. Tai sitten olisi senkin aika jo nuupahtaa pois. 


Howrsesta:

Pelailen ajankuluksi ja omaksi ilokseni, eikä minulla ole pelin suhteen kummempia tavoitteita. Olen jo pitkään kasvattanut akhaltekinhevosia, mutta lisäksi kasvatan pienimuotoisesti suomenhevosia. Lipizzojakin on vuosien varrella kertynyt, mutta niiden kasvatustoiminta ei tällä hetkellä inspiroi ollenkaan. Keräilen peiteväripokaaleita pikkuhiljaa mahdollisimman monesta rodusta.

Hevoskeskukseni Hevoskeskus Mustikkametsä on toiminnassa ja majoittaa hevosia taitotasosta 500 ylöspäin. Karsinoita saa halutessaan varata. 

Itsestäni & elämästäni

Olen tosiaan lukioikäinen tyttö, ja kouluhommat vievät suuren lohkon vapaa-ajastani. Lisäksi elämääni mahtuu tallilla käymistä 3-4 kertaa viikossa.  Pikkutallimme on paras, enkä vaihtaisi pois mistään hinnasta.

Vapaa-aikaa ei koulun ja tallin lisäksi ole, mutta tykkäisin myös lukea, kuunnella äänikirjoja ja soitella pianoa.


Kiva, jos luit ja tervetuloa uudelleen! Myytäviä hevosia saa kysellä, jos tarvetta on ja muutenkin viestiä laittaa :) Kaveripyynnöt hyväksyn, jos karma on 10.



Viimeinen muokkaus: 6.8.2023