~ Hellurei & hellät tunteet ! ~

Epäaktiivinen 

Olen nuori aikuispelaaja neitonen lähtöisin Pohjois-pohjanmaalta, mutta asustelen nykyisin Etelä-pohjanmaalla avopuolison ja kahden kissan kanssa. Harrastan lenkkeilyä, lukemista, piirtelyä, roolipelailua, valokuvabloggailua ja hevosurheilua.


Lisää infoa minusta, kissoista ja muista harrastuksista saa lähettämällä yksityisviestiä. Vastailen mielelläni mieltä kaivertaviin kysymyksiin. :)

; jjensu

Voit bongata minut myös sso:sta nimellä Freja Eaglewood sekä Hukkasuon harrastetallista. Tervetuloa mukaan! ^^
~ ~ ~
Howrsessa kasvattelen omaksi ilokseni akhal tekejä kilpureiksi. Kasvatustoimintani on kuitenkin hyvin vähäistä innostuksen puutteen ja silloin tällöin olevan epäaktiivisuuden vuoksi.

Akhal tekien lisäksi kiinnostukseni on herännyt aiemmin myös arabien, englantilaisten täysiveristen ja tennesseiden kasvatteluun. Into arabeihin ja enkkuihin on jäänyt nyt hieman niille sijoilleen, mutta tennesseet ovat edelleen nostamassa mielenkiintoani hyvää vauhtia.


Tilausvarsoja en varsinaisesti tee, mutta minulta toki voi/saa kysellä onko minulla myynnissä tai "ylimääräisenä" sillä hetkellä varsoja.

Kaikista hevosistani saa tehdä tarjouksen, vaikka ne eivät olisi laitettu myyntiin. Ethän kuitenkaan loukkaannu, jos en suostu jotain hevosistani myymään. Huomioithan myös reilun tarjouksen. :)

Vaihdan myös mp-esineitäni. Alemmassa laatikossa lisää tietoa tästä. ^^

Astutukset:

Ylimaallisiltani Kaksos-oreilta ( klik & klik ) saa kysellä astutuksia. Tällä hetkellä kummankin orin astutustarjouksia on julkisena 6 000 - 7 500 equusta. " Yksityiset " astutukset saa halvemmalla. Laita viestiä mikäli haluat astutuksen Ravullesi. :)

Myynnissä:

Myyn hopea- & kultaomppu hevosiani, tsekkaa hevoseni ja tarjoa ! Ethän kuitenkaan pahastu mikäli en myy haluamaasi hevosta. ^^

~ ~ ~ 
~ ~ ~

× 2.9.2015 suosioni oli sijalla 4. Kiitos hurjasti kaikille vierailijoille ! 

× Onnittelen takaisin, mikäli huomaan onnittelusi.

× Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt, joten kaveriksi saa lisätä ihan vapaasti. 

× Minulle saa lähettää viestiä ja jutella, pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin. Huomoithan kuitenkin sen, etten ole koko aikaa paikalla tai kerkeä vastaamaan viestiisi heti. :)

~ Myyn / vaihdan seuraavat mp-esineet:

 - viisasten kivi× 4 - khronoksen ajastin× 4 - poseidonin pakkaus × 8
pilvenkappale × 9 -afroditen kyyneleet×  1 - akilleen kantapää× 7 -  


+ Muitakin, kysy & tarjoa  ! ^^


× Myyn myös 3 x viidennen elementin & 1 x ilmestyskirjan sinetin > Tarjoa. ^^
× Vaihdan mp-esineeni vain equuksiin tai muihin esineisiin. Voin myös vaihtaa passeihin, mutta silloin passit tarjotaan ensiksi. ^^

× Minulta löytyy myös muitakin esineitä, laita yksityisviestiä ja kysy lisää mikäli kiinnostuit. ^^

♡ ~