KUKA OLEN

olen yli 50 vuotias naispuolinen pelaaja, jonka tytär suostutteli kokeilemaan tätä peliä, joka näkövammaisuuteni tähden on hyvin pelattava VIP-tilin ominaisuuksien ja suurien kuvakkeiden ansiosta.Aktiivisuuteni valitettavasti on vaihtelevaa koska näkemiseni on sitä sun tätä. Joinakin päivinä tuntuu siltä ettei kykene käyttämään näköaistiaan edes tarpeellisiin jokapäiväisiin tehtäviin. Tuon tämän asian esille AINOASTAAN siitä syystä, etten näe lukea profiiilien kirjoituksia.

PELINI 

Olen alkanut enemmän ajattelemaan sitä, tarvitseeko todella hevonen omenaväriä. Mielestäni yksinkertaisuus on kuitenkin parhainta. Siksi päätin, että annan omenavärin ainoastaan kisahevosille, jotka tarvitsevat siitä saatavaa etua kisoihin. Ja kasvatan kisahevoseni itse, harvemmin olen niitä ostanut, sillä minulla on suunnitelmia joidenkin rotujen varalle niiden potentiaalin nostamiseen pikkuhiljaa.
Kasvatan toisaalta myös joitakin yksisarvisia, aaseja ja kylmäverihevosia, mutta hitaammalla tahdilla kuin aikaisemmin, jolloin se vei palon aikaa
Kerään joitain harvoja omenahevosia, ja yksisarvisia mutta eritoten niitä joita saa tapahtumista.
Hevoseni eivät suoranaisesti ole noin vain ostettavissa, jollen ole niitä laittanut myyntiin. Silti kuitenkin, jos kiinnostut jostain hevosesta, voit aina kysyä voisiko sitä ostaa, minä en pure :)
KAIKKI hevoseni tarjoavat astutuksia. Jos tarvitset sellaisia, ota yhteyttä minuun. En pidä hintaa korkeana.

POKAALIEN UUDISTUS 

Pokaalien uddistuttua pelaajat ovat uudistaneet omaa pelityyliänsä, silä nyt pelaajia rohkaistaan saamaan positiivisia pokaleita ja esineitä kerämistään asioista. Aluksi olin sitä vastaan tavallisten hevosten hintojen nostamisen kanssa ja koska olin juuri päättänyt myydä kaikki pokaalihevoseni. Voisi sanoa, että sillä toiminnalla sain kyllä hevosen potkun itseäni vastaan. Muutoin kyllä positiivisen rohkaisemisen kautta peliä on mukava pelata.

MUUTAMIA SÄÄNTÖJÄi

En hyväksy ruunattujen yksisarvisten myyntiä, sillä yksisarviset ovat tarkoitetut mielestäni siitokseen, ei niinkään potentiaalin nostamiseen kisaamisessa.

Myöskään sekarotuisten hevosten myymistä tai niiden siitosta en todellakaan ymmärrä, koska joissakin roduissa saattaa olla elementtinä jopa neljääkin erilaista rotua. Ymmärrän sen, että sillä tavoin yritetään nostaa hevosen omakohtaista potentiaalia kisoja varten, mutta vaikka niillä olisi korkeakin gene, ne silti ovat sekarotuisia, eikä kukaan, joka ei kuulu tiimeihin tai kasvata parempia ja parempia hevosia, saa mitään siitä irti. Sekarotuisilla, ruunatuilla yms hevosilla on tietysti oma tehtävänsä ja paikkansa, mutta mielestäni myydessä niitä olisi kohteliasta hevosen nimen kohdala mainita sanat ruuna tai sekarotuinen, jottei joku sellainen ostaisi niitä, joka ei yksinkertaisesti tee niillä, ihan rehellisesti, mitään ja pettyisi pahasti niiden hevosten myyntitaktiikkaan.
Lopuksi
Onnittelijoita pyrin onnittelemaan takaisin kun huomaan, että minua on onniteltu.

Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt.

Autan mielelläni tehtävissä ja tapahtumissa sekä kaikessa, mikä kuuluu pelin pariin mutta valitettavasti en voi ottaa hevosia ulkopuolelta enää talliini, koska karsinoiden, nittyjen, työpajojen ja kasvihuoneiden pitäminen oli kalliimpaa kuin aiemmin oletin. Siksi, valitettavasti Marble on yksityinen hevostalli
Mutta Marblen kisoihin voi osallistua. Ne tarvitsevat kunnolla toimiakseen halukkaita kilpailijoita.

Hauskoja pelihetkiä kaikille !!.
Tämän ulkoasun on minun kuvastani tehnyt ja koodannut DIOXIN, siitä suuret kiitokset hänelle!

Lisää kaveriksi TÄSTÄ  

linkit vielä;
 Ksanthos Ksanthos Ksanthos  Ksanthos        Ksanthos