! HUOMIO !
Etsin tasokkaita (+3000gp), puhdasrotuisia islanninhevosoreja, jotka tarjoavat astutuksia. Jos sinulla on sopiva ori, jolla mahdollisesti voisit tarjota astutuksia tammoilleni (frá hófur -kasvattajanimen alla), tulethan kertomaan asiasta yv:llä?

-Minä- Hei sinä! Eksyit juuri sivuilleni, joka on huisin hieno juttu! Olen siis RonttiVaan, tyttö eteläsuomesta. Harrastan ratsastusta, ja olenkin pyörinyt lajin parissa jo 9 vuotta aktiivisesti. Ratsastuksen lisäksi kiinnostusta löytyy raveihin ja niitä tykkäänkin seurailla! Muuten vapaa-aikaani kulutan piirrellessä, lukiessa, tallilla ja kavereiden kanssa hengaillessa, sekä italiaa opiskellessa!
-Howrseni- Howrseen hurahdin jo muutama vuosi sitten, jonka jälkeen onkin tullut pelailtua epäaktiivisen aktiivisesti aina silloin tällöin! Alkuaikoinani kasvatin shettiksiä ja muita ponirotuja, sekä ylläpidin myös ratsastuskoulua. Nykyisin keskukseni onkin kilpatalli! Kasvatan tavoitteellisesti valioissikoita "frá hófur"- kasvattajanimen alla ja pyrin jalostamaan rotua omalta osaltani eteenpäin. Lisäksi pieniä kasvatusprojekteja ovat tekit, walkerit, newfoundlandinponit, aasit ja kylmäveriset!
-Ilmoituksia- 2-3.9.2018 Myin suuren osan hevosistani ja ikäänkuin "puhdistin pöytää" tuleville projekteille!