Tyttäreni takia tänne tupsahdin. Olen siis aikuispelaaja ja ehkäpä virtuaalihepat innostavat vielä alkeiskurssille ihan oikeiden hevosten pariin...Tarttuvaa tuo heppakuume.

"Minulla on sitten vain lauantaisin aikaa käydä nopeasti heppani hoitamassa." Näin tuli sanottua, kun narsissi04 sai minut tänne viimein ylipuhuttua. Toisin kävi. Eihän täältä voi olla pois ja hevosiakin on enemmän kuin yksi. Pienimuotoisesti silti pelailen.

Klikkailen pinataa, vaihdan arpoja, lähetän vettä kasveille, heittelen lumipalloja/kukkia/vesi-ilmapalloja ja mitä nyt ikinä voikaan heitellä. Kaveriksi saa pyytää. 

Pelailen tällä hetkellä lähinnä tapahtumiin ja ylimaallisten keräilyyn keskittyen, ajanvietteenä työ- ja perhearjelle. Kasvattelen satunnaisia rotuja ja pyrin pitämään suurimman osan hevosista omina kasvatteina, joten eteneminen on hidasta.  En ole siis kiinnostunut ostamaan hevosia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ja harvemmin myymäänkään. Kultaisista omenoista en välitä (saa kysellä varastoon kertyneistä), helioksen säteitä ja muita mukautusesineitä keräilen.

 -muok. 1/2019