Furry-Paws.com: Your virtual dog could be the next champion!


Hei! Olen 19-vuotias tyttö pohjanmaalta. Olen harrastanut virtuaalikoiria ja hevosia jo useamman vuoden ajan tavalla tai toisella. Virtuaali"urani" aikana olen pyörinyt mm. tallinissa, furry-pawsissa sekä ns. virallisella virtuaalikennel puolella. Oikeassa elämässä harrastin ratsastusta muutaman vuoden ja haluaisinkin jatkaa sitä, mutta valitettavasti ratsastustunnit ovat kalliita eikä niihin oikein ole varaa tälläisellä yksinasuvalla opiskelijalla. Vapaa-aikani kulutan nettinörtteilemällä, kotitöitä tehden, koiran kanssa puuhaille tai erinäisten käsityöjuttujen parissa.

Howrsessa
kasvatan shetlanninponeja ja irlannincobeja. Shetlanninponien kanssa tavoitteenani on pyrkiä luomaan mahdollisimman hyvän geneettisen potentiaalin omaavia puhdasrotuisia hevosia niin jalostukseen kuin kilpailukäyttöönkin. Irlannincobien kasvatustyössä painopisteet ovat muuten samat, mutta lisäksi haluan saada lisää monipuolisuutta rodun kantaan sekä mahdollistaa hyvien cobien saannin ilman tuhottoman kallista hintaa.

Irlannincobien tilanteesta howrsessa
Tällä hetkellä irlannincobien suhteen on valitettavasti meneillään eräänlainen monopoli, jossa vain muutama ihminen omistaa howrsen parhaimpia yksilöitä. Jos menette katsomaan puhdasrotuisten irkkujen gp-tilastoja esimerkiksi näkyy ongelma aivan selkeästi. Tästä johtuen hyvä-tasoisia irkkuja on erittäin vaikea saada ja ne maksavat aivan liian paljon. Mielestäni tähän asiaan on puututtava!

Astutustarjoukset
Kaikille oreilleni on mahdollista lähettää astutustarjouksia yksityisviesteillä. Astutuksen hinta määräytyy orin geneettisen potentiaalin mukaan.

Tilausvarsoja
Shetlannin poneissa tällä hetkellä tilausvarsoja voi saada vain hevosilta, joiden geneettinen potentiaali on alle viisisataa. Voit joko itse valita tilausvarsasi isän (minkä tahansa hevosistani) tai voin käyttää omaa oriasi. Irlannincobeissa kaikki tammani voivat myös tehdä tilausvarsoja.

Friendly Divines 

Topaz Xanthos Archimedes
Topaz Xanthos Frost
Topaz Xanthos
Topaz Xanthos
Topaz Xanthos