Hei sinä sivulleni eksynyt kulkija! Täällä ruudun takana majailee bellablack, nuori aikuinen/ikuinen ponityttö Pirkanmaalta. Olen ratsastanut vuodesta 2005, ja oman ponin olen omistanut vuosia.

Vapaa-aika kuluu siis pääosin tallilla, kun oman ponin lisäksi ratsastan usein muidenkin hevosia. Loppuaika menee tasapainoiluun töiden, sosiaalisen elämän, lukemisen, kirjoittamisen ja pianon soittamisen välillä. Niin ja dataamisen, netflix on aika kiva kans. Tykkään fangirlata eri kirjasarjoja ja kirjoja, ja niistä saa kyllä tulla jutteleen.

Tällä hetkellä peli aika todella todella todella hiljaiselolla. Käyn töissä ja ratsastan ja koitan vielä pitää sosiaalista elämääkin kasassa, ja kaiken muun jälkeen aikaa ja kiinnostusta ei juuri jää. Pretty much tauolla. Saatan käydä aina välillä vilkaisemassa, mitä täällä tapahtuu.
Howrseen eksyin alun perin vuosia sitten, mutta aika ja innostus loppuivat aika nopeasti ja päädyin lopettamaan. Kesällä 2015 sitten tylsyyksissäni päätin tehdä tänne uudestaan profiilin ja no, jäin koukkuun. (Ja sitten tipahdin taas koukusta pois)

Minua saa ja pitää onnitella, laittaa kaveripyyntöä tulemaan, laittaa viestiä, ihan mitä vaan tulee mieleen! Onnittelen takaisin aina kun muistan käydä vilkaisemassa tätä profiilisivua. Auttelen tapahtumissa parhaani mukaan, vaihdan arpoja yms ja kaveriksi hyväksyn todennäköisesti kaikki pyytävät. 

Enkä todellakaan pane viestikeskustelua pahakseni, tule tutustumaan jos kummallinen persoonani kiinnostaa! 
Kasvatustoiminta tällä hetkellä erittäin hiljaiselolla ellei jopa kokonaan kuollutta, koulutan ja bluppaan aktiivisemmin taas kun saan revittyä aikaa ja motivaatiota jostain. (tai sitten en)

Kasvatin aiemmin welshejä, pienimuotoisesti ja omaksi iloksi. Kasvattini löytyvät kasvattajanimen Black alta. 
Tällä hetkellä kasvattelen todella, todella pienimuotoisesti sarvellisia tekkejä (mahdollisesti jatkossa myös irkkucobeja), ihan vain omaksi huviksi ilman sen suurempia suunnitelmia. Ne löytyvät kasvattajanimellä Unicorn βlood.

Tavoitteena kasvatuksessa on mahdollisimman laadukkaita heppoja, minkä takia käytän kasvatukseen vain täysin blupattuja tai hyvin lähellä sitä (80 -->) olevia yksilöitä. 

Orini tarjoavat julkisia astutuksia vasta kun niiden blup on 100 tai hyvin lähellä, mutta jos huonompibluppisella orilla astutus kiinnostaa, laita viestiä, sovitaan hinnasta! Miinusbluppiset orini eivät tarjoa astutuksia, koitan pitää laadusta kiinni.
(Ylipäätään jos haluat astutuksia, laita viestiä, en välttämättä muista pitää julkisia astutuksia vireillä, mutta kysymällä saa aina!)

Jos olet kiinnostunut ostamaan hevosen á la bellablack, laitapa viestiä ja kysele. Osa on myynnissä jos hinnasta sovitaan, osa ei, kysymällä selviää. Välillä kasvattejani saattaa löytyä avoimestakin myynnistä, mutta oon vähän huono luopumaan niistä "ilman syytä". Varmemmin saa kysymällä.
Jos ostat minulta hevosen, tekisit minut tosi onnelliseksi jos et vaihtaisi sen nimeä. :)

Kasvatustilalla Aktiivit majailevat päivittäisessä hoidossa olevat hepat, lähinnä blupattavat. Siittolassa ovat valmiit yksilöt, eli täysin blupatut. Keräilykokoelmassa on kaikenlaista, lähinnä pokaalien keräilyä varten olevia hevosia, eli rotuja ja peitevärejä ja muita. Ompuissa yms on, yllätys yllätys, omppuheppoja ja sinettejä ynnä muuta erikoista. Myös ompputarhan hepoista voi löytyä täysin blupattuja, ja niiltä voi kysellä astutuksia jos kiinnostaa. Ikäännytettävät ovat niitä joista joskus tulevaisuudessa toivoisin saavani passin, sinne isken eri-ikäisiä otuksia. Kaikki koitan kuitenkin ikäännyttää rakkaudella ja kouluttaa eteenpäin ikäännytyksen lomassa. Muista hevosista löytyvät kaikki muut.