Kaveriksi saa pyytää, hyväksyn kaikki.
 
Olen aikuispelaaja Itä-Suomesta. Satunnaisemmaksi jääneen Howrsessa pyörimisen lisäksi vietän aikaa joillakin foorumeilla ja keskustelukanavilla. Osallistun täällä pääasiassa tapahtumiin ja häröilen erilaisia projekteja milloin minkäkin ponirodun kanssa.
Pelaan myös hyvin paljon tekstipohjaisia roolipelejä ja noin 20 vuoden pelihistoriallani olen pelannut jos jonkinlaisia pelejä. Pääasiassa pelini sijoittuvat fantasiapuolelle, aikakautena 1600-1800 -luku.
Kaiken koneella istumisen lisäksi harrastuksiin kuuluu streamaus, videopelit ja niiden keräily sekä valokuvaaminen, piirtäminen ja lukeminen.

Olen ollut lapsesta asti tekemisissä hevosten kanssa. Tämä johtunee pääosin siitä, että ukillani oli ravihevonen. Minulla on kokemusta sekä varsojen, että aikuistenkin hevosten hoidosta.

Tällä hetkellä kasvatan omaan tahtiin sarvellisia aaseja, ne tunnistaa kasvattajanimestä ~Monsuuh's Donkeyhorn
Lisäksi kasvatan ranskanravureita tiimissä Virtuous Perfection

Olen aikaisemmin keskittynyt pääosin holsteininhevosten kasvatukseen. Kasvatimme kyseistä rotua yhteistyössä chaotucin kanssa ja myöhemmin tiiminä, missä mukana oli myös idealdu.
Sarvekkaita paint-hevosia ja ranskanravureita kasvatin yhteistyössä Jazminin kanssa (tosin hyvin laiskasti).

- Holsteininhevosia kasvatin tiimissä Dream Of Life
- Holsteinkasvattini, ennen tiimiaikaa, tunnistat kasvatusnimestä Dream Of Life~, chaotucin kasvatit tunnistat kasvattajanimestä Dream Of Life ja idealdun kasvatit nimestä Dream Of Life-

- Normaalit kasvattini tunnistat ~Monsuuh's Precious -kasvattajanimestä
- ~Monsuuh's Mix nimen alla kulkevat kaikki satunnaiset risteytysprojektini, mitä harvoin on.
- Kasvattamani yksisarviset saavat kasvattajamineksi ~Monsuuh's Beautiful