Minusta:

Olen nuori opiskelia ikäinen nainen täältä etelä-suomen perämetsistä. Lukion olen jättänyt kesken ja opinnot turvallisuus alan perustutkinnon parissa ovat alkaneet.
Omistan 11 vuotiaan hevosen joka tuli minulle Virosta 2020 kesällä kilpakäyttöön esteratsastukseen ja olemme alkaneet tänävuonna toteuttamaan tavoitteitamme. Istumme tällähetkellä vuoden 2023 HIHS Amateur Tour luokan bonus paikalla Tampereelta joten Helsingissä tavataan.
Perheeni omistaa myös yhden 5 vuotiaan alaskan malamuutin.
Luonteeltani olen hyvin päättäväinen sekä määrätietoinen, kun jotain todella kovasti haluan teen kaikkeni sen eteen, että homma toteutuu ja periksi ei koskaan anneta. Olen hyvin avoin sekä humoristinen persoona jonka kanssa on kiva olla siinä vaiheessa kun juttu alkaa lentämään.
Vapaa ajallani tulee piirreltyä digitaalisesti aika paljonkin, toisena sivuharrastuksena toimii myös kirjoittaminen.

Pelit:

Howrsen lisäksi pelailen muun muuassa seuraavia: Sims 3 ja 4, Star Stable Online, Red Dead Redemption 2/Online, Alicia Online, Genshin Impact sekä Honkai Star Rail

Tilistäni:

Aloitin Howrsen pelaamisen vuonna 2015 ja sen jälkeen olen enemmän tai vähemmän aktiivisesti peliä pelaillut. Nyt olen taas ollut jonkin aikaa tauolla motivaation puutteesta johtuen mutta alan taas pikkuhiljaa keräämään lisää motivaatiota pelin suhteen ja ryhdyn pelaamaan aktiivisemmin.

Kasvatus:

Kasvattelen tällähetkellä kaikista ahkerimmin Akhal-Teke rotua ja pikkuhiljaa yritän siinä vieressä ryhtyä kasvattamaan Irish Huntereita

Keräilyt:

Keräilen tällähetkellä enimmäkseen kulta sekä hopea omppuja laidasta laitaan. Mukaan tarttuu myös kaikki muut erikois väritykset mitä saatavilla on.

Myynti:

En yleensä myy hevosia jotka eivät jo ole erikseen myynnissä, mutta mikäli jokin hevonen kiinnostaa ja hinta tarjous on sopiva niin saatan tehdä poikkeuksen. Kulta sekä hopeaompuista ja muista erikois värityksistä en noin vain luovu ellei minulla jostain syystä sattuisi olemaan niitä kaksin kappalein.

Grafiikka:

https://loubanland.blogspot.com/