Moi kaikille profiilisivulleni eksyneille!


Täältä ruudun takaa löytyy 21-vuotias yliopisto-opiskelija, alun perin Kaakkois-Suomesta, mutta nykyään asustelen Keski-Suomessa. Hevosharrastus kuuluu elämääni myös irl ja ratsastusta on tullut harrastettua jo reilu 10 vuotta ratsastuskouluissa ja vuokraponien kanssa. Tosin viimeaikoina heppailut ovat jääneet valitettavan vähälle. Tykkään mm. fantasiakirjoista,  valokuvaamisesta ja pleikan pelaamisesta. Erinäisiä liikuntaharrastuksiakin löytyy, vapaa-ajalla tykkään joogata ja lenkkeillä.

Howrse- historiani on se perinteinen eli aloitin silloin vuonna 2011, pelasin pari vuotta, sitten pikseliponit unohtui pariksi vuodeksi ja ensimmäinen käyttäjäni poistui. 2015 aloitin tällä käyttäjällä. Viimeiset pari vuotta olen ollut täällä enempi vähempi joka päivä (ups). Mutta onhan se hyvä että elämässä on jotain pysyvää, vai mitä, vaikka sitten ponipelin muodossa xD

Howrseilun keskiössä on tällä hetkellä tiimeily Eternity Leftissä, lipien kärkitiimissä. Meitä on siellä mukava peliporukka, ja kehitetään lipejä eteenpäin rennosti mutta tavoitteellisesti. 

Lisäksi pelailen tapahtumia tunnollisesti, keräilen pokaalivärejä ja kasvatan kylmäverisiä ja yksisarvisia lähinnä myyntiin (sillonkun jaksan). 

Ostan
- Vaeltavan hengen hevosia!!
   -Alkuperäiset: lojaali, mestari, kärsivällisyys
   - Elokuvat: Kauhu, supersankari, romanttinen komedia, miekka ja sandaali, seikkailu
   - Perhoset ja kreikkalaiset jumalat sarjan hevosia


Käy onnittelemassa Topaasiani - voit voittaa equuksia tai passeja!


Hyviä pelihetkiä kaikille! Pidetään peli kaikille mukavana paikkana50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png