Olen 17v tyttö, ja käyn tällä hetkellä toista vuotta lukiossa.
Kiinnostuksenkohteisiini kuuluu fantasiakirjat ja manga sekä anime.

Niiden lisäksi olen musiikkiaddikti. Spotifyn mukaan kuuntelin n. 25,3 päivää musiikkia vuonna 2017 (enkä edes käyttänyt Spotifyta koko vuotta) = käytin lähes kuukauden vuodestani musiikin kuunteluun. Ei takuulla tervettä, mutta ainakin itselläni oli mukavaa, haha. Kuuntelen pääasiallisesti rockia ja sitä muistuttavia genrejä (Spotify väitti, että kuuntelin 11 eri genreä viime vuonna), emo-genren musiikkia ja japanilaista & japaninkielistä musiikkia, josta esimerkkinä kulutin Teddyloidin kappaleita runsaasti viime vuonna. EDIT: // Tällä hetkellä k-pop on myös kova juttu, sen lisäksi vanhahko rock


Muutamia loistavia kirjasarjoja mainitakseni: Harry Potter, Percy Jackson, Artemis Fowl, Septimus Heap, The Witcher (vähintään 13-vuotiaille) & Soturikissat (olen jossain kohtaa kolmatta sarjaa, olen hirveästi jäljessä).


Mangamakuun puolestaan kuuluu  Yu-Gi-Oh!, Fullmetal Alchemist, Vampire Knight, Hero Tales, At Laz Meridian, Navi Luna, Maaginen Suklapuoti, Ace - Musta vaeltaja, Chi's Sweet Home, Neiti Koume, Hamsteripäiväkirjat jne. Tiivistettynä: fantasiaa ja söpöilyä (lähinnä kissamangan muodossa), yllätys yllätys.
Hopeanuolta ja Weediä olen jonkin verran lueskellut ja muutaman Hopeanuoli -animejakson katsonut, mutta se ei ole napannut.
~~~~~~~
Kuulun moneen fandomiin, joista suurimmat ovat Yu-Gi-Oh! ja Marvel Cinematic Universe (tutummin MCU). Niiden lisäksi kuulun tätä nykyä Hiddlestonereihin (eli Tom Hiddlestonin faneihin) ja Sebastian Stanin fandomiin. Fandomeita, joille olen vähemmän omistautunut, on monia. Niistä mainittakoon Harry Potter, Mystic Messenger ja The Arcana.
~~~~~~~
Kuten näkyy, en osaa tehdä kaunista esittelyä tai kopioida valmista taustaa. Toisaalta en ole siitä kovin huolissani, tätä on kamala katsoa mutta ainakin kertoo kaiken tarpeellisen.