TÄLLÄ HETKELLÄ LOPETTANUT/PITKÄAIKAISELLA TAUOLLA. DISCORDIN PUOLELLA SAA YHTEYDEN.
Hei sinä siellä ruudun takana!

Olen lukiota käyvä naisenalku Helsingistä. Howrsea olen pelannut jo vuodesta 2015 lähtien, mutta vasta viime vuosina olen alkanut pelaamaan kunnolla tavoitteellisemmin. Koulun takia pelaamiseni keskittyy lähinnä viikonloppuihin ja lomiin, vaikkakin käyn täällä lähes poikkeuksetta joka päivä, jonka vuoksi pyrin myös vastaamaan saamiini viesteihin mahdollisimman nopeasti. Minuun voi ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa, mutta muista kuitenkin, että olen vain ihminen, enkä pysty vastaamaan salamannopeasti. (:

Lenkkeilyn lisäksi harrastan lukemista ja netflixin katsomista. Kuuntelen myös paljon musiikkia, tällä hetkellä lähinnä pop-musiikkia ja musikaalien soundtrackeja. Viime aikoina olen myös löytänyt äänikirjat, joita tykkään kuunnella aina bussissa koulumatkoilla. Suosittelen! Olen melkoinen kotihiiri ja tykkään viettää paljon aikaa kotona ja yhdessä perheeni kanssa. Tulevaisuudessa haaveenani olisi saada oma koira. Ne ovat vain niin ihania! Olen maanläheinen ja perfektionisti, mutta samalla hyvin rento ja huumorintajuinen.

Howrsessa pelaamiseni keskittyy lähinnä tiimeilyyn, keräilyyn ja omiin pieniin kasvatusprojekteihin, joita työstän aina kun aikaa, halua ja resursseja riittää. Yleensä minulla on myös paljon hevosia myynnissä, joten kiinnostuneet voivat käydä katsomassa ne läpi. Huom! Käytän kisatessani automaattikisautusta, joten pahoittelen mahdollisista päälletuloista.

Erityiskiitokset vielä nessezze:lle ja ᴅᴀʜʟɪᴀ ᴅᴇsɪɢɴs -tiimille mahtavasta avataresta ja ulkoasusta! (:

- hevonen!

6.5.2022 (muokattu)
Layout by nessezze | Photo by Chris Leipelt, unsplash.com, Dahlia Designs