Mä oon Ida, 25-vuotias naisenalku, jonka elämä pyörii vahvasti äitinä ja töissä. Meidän perheeseen kuuluu 2017 syntynyt poika sekä 2022 syntynyt tyttö mun lisäksi. Komppanjaan kuuluu mukaan myös kaksi kissaa.

Oon ratsastanut kirjaimellisesti siitä asti, kun opin istumaan. Nykyään käyn ratsastelemassa säännöllisen epäsäännöllisesti omalla vuosimallia 2010 olevalla Latvialaisella puoliveritammalla. Meillä on myös ylläpidossa ic-tamma vuosimallia 2016. Meiltä löytyy myös vuosimallia 2008 oleva tilastoponi mun pojalle. Niiden lisäksi käydään ratsastamassa eräällä suomenhevostammalla ja parilla suomenpienhevostammalla, joilla käydään seuratasolla kisaamassakin aina välillä.

Oon sateenkaariponi, ainakin hiusten perusteella, sillä kaupan kassatädin sanoin mä olen värikäs ja mut muistaa hyvin, vaikken missään kaikkein pienimmässä kyläpahasessa asukaan. Muutama pieni tatuointikin löytyy, kovasti haaveilen uusista, mutta rahatilanne tällä hetkellä on mitä on. Koruja on myös pari hassua korvien ulkopuolellakin edelleen, joskus teininä oli enemmänkin.

Kirjotan paljon tarinoita omaksi ilokseni, joitain oon julkaissutkin joskus, kyselemällä voin pistää linkkiä mistä löytyy. 

Täällä oon lähinnä omaksi iloksi ja ajanvietteeksi, joskus pyörin aktiivisemmin ja joskus oon pitkäänkin poissa.