Olen tyttö varsinais-suomesta ja harrastan ratsastusta. Muihin harrastuksiin kuuluu lenkeillä käyminen ja koiran kanssa harrastelu. Ratsastusta olen harrastanut noin 5vuotta, vaihtelevasti eri talleilla. 

Täällä howrsessa kasvatan Akhaltekejä ja ostelen kultaomppuja silloin tällöin. Olen kasvattanut Percheroita, mutta innostus siihen lopahti joten kasvatan nyt Akhaltekejä ja niitä koitan kasvattaa kauvan! :)Omat kasvattini kulkevat nimellä; My Little Angels <3 ja superhorses. 
Muistakaa laittaa viestiä mulle, jos jokin minun heppa sinua kiinnostaa, ja laita tarjous perään ;) Varattuun voi mulle laittaa heppoja, käyn aina kerran viikossa tarkistamassa jos sinne on tullut jotain, ostelen niitä 500-3500 eq. Minulle voi kanssa laittaa varattuun hevosen jos haluaa että koulutan/kasvatan sitä, ja palautan sen sitten kun on luvattu. En huijaa ja koitan kasvattaa itse omat hevoseni ilman mitään apua. Ostan aika usein hevosia ja myyn niitä aika tiheään tahtiin. Eli kannattaa käydä katsomassa jos on joku heppa myynnissä mikä kiinnostaa juuri sinua!:) Etsin tällä hetkellä kunnon kilpahevosta ja olen valmis maksamaan siitä. Laita yv jos sinulta löytyy joku :)
Mulla on ihan hirvee ikäripula, kiitos jos voit lahjoittaa yhden ikärin!

-Mukavia pelihetkiä myös teille!, Mini skidi