Hei vain!

Olen pyörinyt Howrsessa vaihtelevalla aktiivisuudella vuodesta 2011. Olen ehtinyt kasvattaa irlannincobeja, tekejä, shettiksiä, täykkäreitä ja montaa muutakin rotua, mutta tällä hetkellä en oikeastaan kasvata mitään. En pelaa Howrsea enää kovinkaan aktiivisesti tai intensiivisesti, mutta täällä silloin tällöin pyöriessäni minua kiinnostaa erityisesti hevoskeskushommat, pokaalien kerääminen ja varakkuuden kasvattaminen. 


Hevosiani saa kysellä myytäviksi, mutta harvinaisia värejä tai omenoita tuskin myyn. Astutukset käyvät yleensä poikkeuksetta.

Minä

Olen 21-vuotias ihmisolento Lapista, joskin nykyään asun Keski-Suomessa. Vapaa-aikanani (YouTuben tuijottelun lisäksi) soitan kitaraa, luen, piirrän ja kirjoitan. Esimerkiksi Led Zeppelin, Muse, Star Wars -leffat ja The Umbrella Academy ovat lähellä sydäntäni.

Hevosista olen pitänyt suurimman osan ikääni. Ratsastustakin olen harrastanut, mutta nykyään rahat ja aika tuppaavat menemään muihin asioihin.

Minulle saa ilman muuta tulla juttelemaan! Kaveripyynnöt ovat tervetulleita. Voin myös auttaa ongelmissa osaamiseni mukaan.