Sailing - the fine art of slowly going nowhere at great expense while being cold, wet and miserable.

Pelaajasta

Ruudun takana on kahden kissan orjuuttama, vuonna 1998 syntynyt yliopisto-opiskelija Jyväskylästä. Tottelee netissä usein nimeä Pehmis, vaikka kirjautuu nimimerkillä Ginevra joka paikkaan. Tottelee nimeä Pehmis myös elämässä, jopa paremmin kuin varsinaista nimeään. Opiskelee (tai ainakin yrittää kovasti opiskella) tietotekniikkaa.

      Harrastuksia löytyy kaikenlaista. Merkittävimpänä on ehkä purjehdus, johon törmättiin vahingossa ja sille tielle jäätiin sitten heti kerrasta. Purjehduksilla on tullut käytyä vähintään kerran vuodessa. Joku siinä pahoinvoivana ja kylmissään olemisessa keskellä ei mitään on äärimmäisen viehättävää. Purjehduksen lisäksi virtuaalihevoset (Keskustassa nimimerkillä Ginevra11040), lukeminen, kirjoittaminen ja roolipelaus, käsityöt sekä ratsastus ovat kaikki listalla mukana, mikä enemmän ja mikä vähemmän, inspiraatio asioiden tekemiseen vaihtelee voimakkaasti kausittain.

      Sosiaalisilta taidoiltaan suurin piirtein perunan tasolla, kykenee kommunikoimaan tarvittaessa, mutta mieluummin välttelee vieraita ihmisiä täysin. Introvertti, tavallaan. Kuuntelee pääasiassa metalli- ja rockmusiikkia, koskee hyvin harvoin mihinkään muuhun. Tylsistyy äärettömän helposti, kaipaa jatkuvasti tekemistä tai hyppii seinille. Hyppii seinille joka tapauksessa. Ihan kiva ihminen vioistaan huolimatta. Terapian tarpeessa.

Pelistä

Olen pelannut Howrsea Suomen serverin alkuajoista asti. Ensimmäinen tilini kulki nimimerkillä Ginevra. Välissä oli tauko, jonka aikana poistin pelitilini. Vuonna 2015 liityin uudelleen mukaan, tällä kertaa nimimerkillä Pehmolammas (lempinimi Pehmis juontuu tästä). Pehmolammas ei pysynyt ja vaihdoin nimimerkkini takaisin alkuperäiseen Ginevraan joskus vuoden 2018 tai 2019 tietämillä. Taukoja on vuosien aikana kertynyt ja tälläkin hetkellä peli on pienoisella hiljaiselolla. Pääasiallisesti pyörin tapahtumien, pokaalien keräilyn ja tiimeilyn takia.

Tiimit

Pääasiallinen tiimikasvatus keskittyy kerryboginponeihin Suomen serverin kärkitiimissä Irιѕн Ƈαfєssa, jossa tavoitteena on pitää kärkisijoitus ja kasvattaa kerryboginponien geneettistä potentiaalia.

      Toisena tavoitteellisempana tiiminä on Eternity left, jossa kasvattelen ihan rivijäsenenä lipizzoja.

      Kerryjen ja lipizzojen lisäksi löytyy sivuprojektina aaseja tiimissä Equus asinus asinus ja irlannincobeja tiimissä Nɛʋɛʀ Bɛ Aʟօռɛ. Molempien tiimien tahti on rento (lue: tällä hetkellä varsin kuollut). Tavoitteena on kuitenkin aasien kanssa kasvattaa laskevaa genetiikkaa ja irlannincobien kanssa saada arvointikelpoisuus. Molemmat tiimit ovat omistuksessani

Ostan ja myyn

Tällä hetkellä en etsi esineitä tai hevosia. Myyntiin tulee jonkin verran hevosia, hinnat ovat yleensä neuvoteltavissa. Oreiltani voi kysyä astutuksia, huomaa kuitenkin, etteivät Equus asinus asinus, Eternity left ja Nɛʋɛʀ Bɛ Aʟօռɛ -otsikoiden alla olevat oriit tarjoa astutuksia. Iʀɪsʜ Cᴀꜰᴇ́ -otsikon alta löytyvistä oreista osa tarjoaa, lähetä viestiä ja kysy mitä löytyisi.

Muuta

Howrse Chat FI

Kaipaatko jutteluseuraa? Tahdotko mainostaa hevosia, keskusta ja/tai tiimiä? Oletko vain tylsistynyt? Ongelmiisi on tarjolla helppo ratkaisu. Howrse Chat FI! HCFI on pelaajien ylläpitämä, Suomen Howrsen epävirallinen Discord-serveri, jossa sana on vapaa ja mainostaminen sallittu. Liity mukaan klikkaamalla yllä olevaa banneria.

Copyt

Banneri © Ognimatra, Ksiu, owlient.com, discord.com
Avatar © Korsto_Pesue
Ulkoasu © Kuuttaajaq, Maarten van den Heuvel, Haksen Studio, Emily Spadoni