Helou!


 KUKA OLEN:

Oon 24-vuotias opiskelija Pohjois-Pohjanmaalta. Harrastuksiin kuuluu pelaaminen, kavereiden näkeminen ja salilla käyminen. Aikoinaan harrastin tavoitteellisesti ratsastustakin, josta edelleen kiinnostus hevosiin säilynyt, vaikkakin heppailut jääneet vähemmälle opiskelujen takia.

 

MITÄ TEEN TÄÄLLÄ:

Aloitin howrsen pelaamisen joskus kauan sitten ja käyttäjääkin on tullut vaihdettua välissä. Nyt oon taas alkanut käymään aktiivisemmin, koska yksinkertaisesti jäin koukkuun ja pahasti. Aluksi oli tarkoitus taas vähän katella, et onko tili vielä tallella ja mitä täältä löytyikään. Jossain kohtaa huomasin, että kävin paikalla lähes päivittäin, olin ottanut asioista oikeasti selvää ja alkanut keräilemään pokaaleja ja tätä mä lähinnä täällä teen, eli pokaalit kiinnostaa paljon.


MITÄ TULEVAISUUDESSA:

Tulevaisuudessa haluaisin viedä pelaamistani eteenpäin jollakin tasolla. Olisi mahtavaa, löytää esimerkiksi jokin tiimi, jossa voisi harjoitella jonkun rodun kasvatusta porukassa. En ota peliä liian tosissaan, joten mihinkään kunnianhimoiseen porukkaan en uskalla lähteä. Lisäksi ois mahtavaa, jos tästä tiimistä saisi oikeita kavereita!



Kiitos sinulle, jos jaksoit lukea tänne asti! Laitahan kaveripyyntöä, jos koet olevasi saman henkinen tyyppi tai sua kiinnostais lähtee muodostamaan tiimiä yhdessä suhteellisen rennolla otteella! :)