SNOW JA SCORPIONI TARJOAA ASTUTUKSIA! LAITA YV!a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png

TEEN TILAREITA! KATSO ALASPÄIN...MINÄ
Olen 18v tyttö Keski-Suomesta. Mulla on  6 kania ja 2 kissaa. Soitan kannelta harrastuksena. Mulle voi kirjottaa suomeksi, english, japanish, swedis, deuch and icelandic.  Toivoisin ettei avataria kopsata, se on kunnioitus kuolleelle pennullemme. (Hän oli vain 3viikkoa vanha... Sama ulkassa, jossa on oma kanini Ärnikki.
  HOWRSE!

Täällä Kasvatukseni keskittyy tiimeihin. Saisinko ikärin, sekä viiputin -nimisen pelaajan kanssa tekkien parantamiseen. Kaveriksi voi pyytää ja hyväksyn kaikki, mutta poistan kaikki jotka eivät ole käyneet täällä yli kuukauteen. Aina voi pyytää uudelleen ystäväksi kyllä!
OSTO/MYYNTI
Osto: Katso tämä kasvattajanimi Myynti: Myyn heppoja, saa tulla kysyy minkähaluut! (tiimien hepat ei myynnissä. MP-esineitä myyn, muita joita ei oo "osto" kasvattajanimessä.
MUUTA!
Teen tilareita kaikista roduista! Paitsi tiimi hepoista. Täytä vain tämä lomake: (* on pakollisia) - Rotu: * - Ikä jolloin myyn sulle: * - Leikitänkö:* (jos yli 8 kk myyn) - Hinta tarjous* - Haluatko bonuksia* - Isä - Emä
KUN ON TYLSÄÄ....
Olen: moimmi Haluan: Monta kania! Pelkään: Muutoksia Laulan: Monesti Eläin, jota muistutan: Mato (kait) Rakastan: Mukavuutta Elän: Mainiosti Oletko eläinrakas?: Myös voi sanoa kyllä Muutan vanhana: MIAMIIN!! Kopioi tämä esittelyysi ja täytä howrse nimesi alkukirjaimella : ) kirjoita nimesi: moimmi kirjoita nimesi silmät kiinni: moimmi kirjoita nimesi väärin päin: immiom kirjoita nimesi kyynerpäällä: koiom,mi8 kirjoita nimesi kämmenellä: moimjmj kirjoita nimesi nenällä: moimmi