Heippa vaan ja kiva kun eksyit lueskelemaan jo useampaan otteeseen tehtyä profiilini esittelyä! 
Olen 19-vuotias nuori aikuispelaaja, joka on pelannut howrsea aikalailla siitä lähtien kun se on julkaistukkin, toki siinä ajassa on tullut poisteltua ja tehtyä uusia käyttäjiä erien nimien merkitykisillä.
Minä opiskelen logistiikan perustutkintoa, sekä palomieheksi. Tein kesällä 2019 turvesuo hommia, sekä kesällä 2020 olin maatalouslomittajana.
Hevosten parissa olen toiminut 13-vuotta hieman epäsäännöllisin menoin, mutta aktiivista ratsastusta harrastin noin 11-vuotta. 
Harrastan laskettelua, käyn salilla ja perjantaisin harrastelen Lavis & Latino Hips tanssia, myöskin käyn kahvakuulatunneilla aktiivisesti. Kunnon pidän koreana oikein ihastuttavan Novascotiannoutaja urokseni Kamun kanssa, jonka kanssa hiihdetään, juostaan ja vaellellaan. Kamu kyllä kulkee näyttelykehässäkin komeiden askelien saattelemana kohti muotovaliota (toivottavasti)
Ihmisenä kuvailisin itseäni melko äkkipikaisena ja hankalana päätösten tekijänä. En ole teille tietämätön lähtiä ristiretkeiliä, vaan haluan tietää määränpääni ennen matkaan lähtöä niin ei tarvitse ratin takana sydän kurkussa panikoida.
Tasapainoittelen omaa itseäni maanpinnalla, sekä aina olen ollut yksi tukipilari hädässä olleille ystävillenikin.
Oon myös sellainen tyyppi, joka osaa keksiä turhaakin lätinää ettei ainakaan jutut multa lopu. 
Se siitä sitten, hauska tyyppi joka ei seikkaile näin tiivistelmällisesti.
Tottakai vapaa-ajalla pitää myös oikasti pitää hauskaa, jotenka pelaan melko aktiivisesti playstation 4 kautta RedDeadOnlinea, toki Reddeadredemption 2 peliä myöskin, mutta onlineen olen melko jumittautunut. Editoin myös videoita Sony Vegas pro 17-ohjelmalla. Innostutin äitini pelaamaan howrsea ja hän pelaa nimellä Nanna1974

Myyn hevosiani tarjoa!
Howrsessa niinkuin taisin sanoa, olen pyörinyt jo aika kauan aikaa. Mitäpäs täällä minä, salainen villin lännen ihailija tekeekään?
No mullahan on tässä menossa ranskanravuri kasvatus, kärkiorini on One O'clock Call.  Kiinnostuneita ranskanravurin kasvattajia ottaisin kyllä mielelläni kasvatusprosessiini mukaan, edellyttäen oikeasti 100% luoton. Nettihuijareita on paljon ja toivottavasti sinä et ole yksi heistä! Ranskanravureiden lisäksi ajattelin aloittaa omatoimisen Paint kasvatuksen, toki siihenkin otetaan apukättä aina vastaan jos tarjotaan!
Tiimiä vailla!! Oikeastaan haluan tiimiin, joka harrastaa kasvatusta tosi rennolla meiningillä, eikä höngitä niskaan jos ei vaikka viikkoon voisi mitenkään tiimiin panostaa. (sellainen on mun mielestä tosi stressaavaa)
Hevosistani saa tarjota hintoja, mutten ihan kaikkia ala myymään / sama koskee astutuksia hyvillä oreillakin. 
Hevoskeskus on nykyään nimellä Shady Belle, Shady Belle tarjoaa tosi kivoja kisoja (kannattaa katsoa, jos on tarjolla) Toki Shady Bellessä menossa suurensuuri urakka, sen parantamiseksi. 
Eiköhän tässä ollut kaikki olennainen sitten... Ps. Kaveriksi saa pyytää
Muistakaahan olla avuliaita ja kilttejä toisille! Koitetaan rakentaa Howrsesta parempi paikka! 
Kiitoksia ihanalle omena123 avusta suurensuuresti, näin ihania pelaajia tarvitaan kyllä lisää
a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png