Yksärin historia:

Howrsen aloitin aikoinaan vuonna 2011. Siihen aikaan pelasin aktiivisesti, mutten ymmärtänyt vielä pelin ideaa.

Vuodet 2012-2017 ovat olleet vähemmän aktiivisia, kävin silloin tällöin ja oli lyhyitä kausia jolloin pelasin pidempään ja taas peli unohtui.

Vuoden 2018 alkaessa aloitin Howrsen pelaamisen jälleen, ja tälläkertaa pelin ideakin on selvillä. Pelini ja varsinkin hevoskeskukseni on  edistynyt huomattavasti näiden alkumetrien aikana-

Edelleenkin pelini ei hallinnoi muuta elämääni, vaan se toimii kivana lisänä. Jota pelaan aina ajan salliessa.
Hevoskeskukseni:
Yksärin Hevoskeskus

Tarjoaa mm:
-3*** karsinat, varustettuna  suihkulla ja vesikaukalolla
- Laadukkaat ja suuret laidun maat.
- Heinät, kaurat, apeet, porkkanat
-Sekä ratsastusvarusteet.

Kasvatukseni

Tällä hetkellä tililtäni löytyy pääosin Lipizzahevosia, joita pienimuotoisesti kasvatan. Yksisarvispuolelta löytyy sitten enemmän rotu valikoimaa.
50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png

Myynti:

Myyn pää-asiassa jo myynnissä olevia hevosiani, joista voi myös halutessaan tarjota yksityisviestillä. Jos minulla sattuu kuitenkin olemaan hevonen, joka kiinnostaisi sinua vaikkei se ole myynnissä voi siitäkin laittaa yksityisviestillä tarjousta. Pidätän kuitenkin kaikki oikeudet hyväksyä tai hylätä tarjouksen.

Hyväksyn maksutavat equuksilla ja passeilla, sekä mp-esineillä. Mp esineillä maksettaessa huomioithan kuitenkin, että vaadin saada hevosen/esineen aina ensin ennen kuin puolestani laitan sovitun hevosen/tavaran sinulle. Näin pyrin ennaltaehkäisemään huijatuksi tulemista.