Yksi monesta julman maailman riepottelemasta ihmishenkilöstä, niin, se olen minä! Saatan joskus totella nimeä Lumikatti, Ófelía on vanha nimimerkkini.

Jos sinua innostaa jutella kahjolle sekä hiukan synkälle nörtille keittiöpsykologille, joka omaa harvinaisen mustan (ja huonon) huumorintajun sekä erittäin pimeitä ja/tai syvällisiä ajatuksia niin laita ihmeessä viestiä. Rakastan ihmisille (ja eläimille!) juttelua vaikka olenkin totaalisen socially awkward penguin :D

Lähimpänä sydäntä on fantasia- & kauhukirjat, koirat (ja sudet sekä ketut), hevoset, ylipäätään elukat, ruoan laittaminen, sci-fi, mysteeri- & fantasiasarjat, aivonjakajani, progerock tai oikeastaan lähes kaikki rock sekä historia ja politiikka. Myöskin astrologia, riimut, mytologia ynnä muu sellainen ovat syviä mielenkiintoni kohteita.

Minulla on kaksi koiraa. Kymmenen vanha rescuenarttu on laiskuuden huippu, keskikokoinen musta karvapallero. Kaunis kuin mikä, mutta ei sen kanssa pysty tekemään oikeastaan mitään. 
Sitten on minun ihka oma Lumiturpa, pikkuporo on kaksivuotias pikku rääpäle, joka tosiaan jäi hiukan pieneksi verrattuna normaaliin lapinporokoiraan. Mutta ei koolla väliä; hän on energinen ja kujeileva pakkaus, jonka kanssa on yleensä hauska touhuta jos jonkinmoista juttua.
Ófelía sekä Lumikatti ovat, kuten varmaan arvasittekin, nimiä joita kannan vain reaalimaailman ulkopuolella. Lumikatti on vakiintunut laajempaan käyttöön ja minut löytää sillä nimellä monesta eri paikasta. Nykyään en enää vietä paljolti aikaa tietokoneella, sillä koulu ja kaikki muu vie lähes kaiken aikani. Pääasiassa pyörin pikseliponien ihmeellisessä maailmassa ja omistankin pari tallia,  mutta Howrsessa tulee aina satunnaisesti käytyä vähän on-off tyylillä. Lyhykäisen elämäni aikana on tullut rekisteröityä niin monta kertaa että en pysy edes laskuissa mukana (heh, ne minun tauot tosiaan on aika pitkiä kun kaikki tunnukset poistetaan...)

Nyt pyrin kasvattamaan pienimuotoisesti islanninhevosia, ne ovat intohimoni tosielämässäkin. Joukkoon mahtuu myös muita lemporotujani, kuten vuonohevosia.