Ilmoitukset


MYYN VINTAGE-OMENOITA 

LAITA HEVONEN MINULLE VARATTUUN MYYNTIIN, 
VALITSE ROTU JA VÄRI. LAITAN TAKAISIN SINULLE MYYNTIIN
30 000 EQ VINTAGE-OMENAN KANSSA. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

20.png

ʙʟᴜᴇ ʙᴏʏ ᵛⁱᵇʳᵃⁿᵗ ʳⁱᵈᵉˢ

TARJOAA ASTUTUKSIA 
HINTA: yksi pilvenkappale 
fragment-nuage.png


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

OSTAN: 

Ostan pilvenkappale 35 000eq/kpl

Ostan helioksen säde 85 000eq/kpl 

Ostan akilleen kantapää 100 000eq/kpl 

Ostan khronoksen ajastin 200 000eq/kpl 

Ostan morfeuksen käsivarret 300 000eq/kpl 

Minusta

19-vuotias pelaaja, muutin omilleni about vuos sitten, joten maailman
menoista löytyy tutkittavaa. Unelmana on lähteä maailmalle ja toivottavasti häipyä kokonaan Suomesta. Bisneksenä teen logoja ja tuotan niitä sitten halukkaille, väsäilen myös Photoshopissa kaikkea. Hevoset kuuluivat elämääni viikottain, mutta nyt olen kyllästynyt turhauttavaan tallin menoon ja otan vähän taukoa. Olen omistanut nuoruudessa valkoisen hevosen ja varmasti tulen omistamaan hevosia tulevaisuudessa.Olen kiinnostunut myös moottoripyöristä, vaikka en sellaista itse omista. Otan asiat melko rennosti ja en stressaa elämää vaikka olenkin asettanut itselleni aika korkeat tavoitteet tulevaisuuden kannalta

Oon myös intohimoinen muista peleistä, kuten RDR2, R6, Sims 4 ja muut dinosaurus pelit kuten The Isle. Lista jatkuu kuuhun asti.
Pelailen myös huvittavaa nettipeliä Agar.io. 
Howrse

Kuten aikaisemmin mainitsin, väsäilen Photoshopissa kaikkea ja tällä hetkellä tavoitteena on piirrellä realistisia hevoskuvia luovuuspajaan.Toivottavasti sellaisia, jotka päätyvät sitten jonkun käytettäväksi. 

Teen tähti ja GP projekteja akhaltekinhevosten kanssa, ᵗʰᵉ ˡᵉᵍᵉᶰᵈ ʰᵒʳˢᵉˢ kasvattajanimellä. Toteuttelen myös pieniä luomuksia kerrybogien kanssa (yksisarviset sekä tavalliset ratsuponit), mutta innostukseni kasvattaa eri rotuja muuttuu toisinaan. Aloitin iriksen värityksen omaavien knabbien kasvatuksen nyt lähiaikoina ᴠɪʙʀᴀɴᴛ ʀɪᴅᴇs. Kerään myös kultaomppu hevosia silloin tällöin. The legend cat käyttäjä ei ole ensimmäiseni, sillä aloitin Howrsen 2011.