Aivan ensimmäiseksi kiitos ihanasta ulkasta kuuluu pelaajalle Nekku21 (suosittelen, että onnittelet, aivan ihana henkilö)

Ha, jaksoinpahan päivittää tänkin joskus.Esittelyä muutettu viimeksi 19.6.2022 (Otathan huomioon, että sitten kahden vuoden kuluttua kun luet tätä, kaikki asiat eivät välttämättä ole päivitetty (omaa järkeä saa käyttää asiaa miettiessä)) 

Ja sitten itse asiaan eli esittelyyn. Täältä ruudun takaa löytyy aikuista leikkivä henkilö, joka rakastaa lukemista, koiria, Netflixin katselua, musiikin kuuntelua, kavereiden kanssa juttelua sekä velvollisuuksien pakoilua, noin niinkun esimerkiksi.
Sitten vielä vähän enemmän Howrsen pelailustani: En nyt jaksa nimetä tiimejäni, sillä a) ne näkee tuosta vierestäkin ja b) ne nyt vain sattuvat vaihtumaan useammin kuin jaksan päivittää esittelyäni. Joka tapauksessa näin selkeyden vuoksi sanottakoon etteivät tiimihevoset ole myynnissä eivätkä tiimin orit anna astutuksia. Kaikki resurssini (aka ikärit, aika ja jaksaminen) menevät tiimeille, joten omat kasvatusprojektit etenevät suoraan sanottuna matelevasti (lue: ei ollenkaan).

En kovinkaan usein laita hevosiani myyntiin, mutta jos joku niistä kiinnostaa niin tule toki kysymään. Hintapyynnön kera, muuten vastaukseni on joko "tarjous?" tai vaihtoehtoisesti "ei" riippuen mielialasta, päivästä sekä kuun asennosta. Mikään ei myöskään lähde pilkkahinnalla, joten älä nyt turhaan käytä aikaasi kysyen, saisitko kultaompullisen hevosen hintaan 5000eq. Kaikista valmiiksi myynnissä olevista hevosista saa tinkiä, vaikka ei olisikaan sitä "neuvoteltavissa"-kohtaa. Otathan kuitenkin huomioon, että se hinta EI alene puoleen alkuperäisestä.

Ja näin loppuun vielä kiitos kun vaivauduit tuhlaamaan aikaa elämästäsi säälittävän esittelyni lukemiseen. Mukavia pelihetkiä!

Ksanthos
Ksanthos
Ksanthos
Ksanthos
Ksanthos